„Lietuvos balso“ vedėjai prabilo apie gėdingas savo nesėkmes

Šiemet prie atsinaujinusio LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ vedėjų vairo stoja jaunimo dievukai Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys. Sėkminga karjera galintys pasididžiuoti vedėjai ne visuomet buvo „ant bangos“, o karjeros pradžioje nestigo nesėkmių.

Šiemet prie muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ vedėjų vairo stoja jaunimo dievukai R.Mackevičius ir J.Nainys.
Šiemet prie muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ vedėjų vairo stoja jaunimo dievukai R.Mackevičius ir J.Nainys.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 18, 2015, 10:41 AM, atnaujinta Nov 21, 2017, 5:46 PM

Žiūrimiausio muzikinio projekto šalyje „Lietuvos balsas“ vedėjas R.Mackevičius savo nepatyrimo klaidas prisiminė su šypsena veide. Kaip teigė pats pašnekovas – iš klaidų reikia mokytis su malonumu, nes jas prisiminsi visuomet.

„Esu nusikeikęs tik pradėjęs dirbti radijuje. Manau, tai pabaiga pradžioje“, – vieną iš ankstyvosios karjeros nesėkmių įvardijo pašnekovas.

J.Nainys taip pat turi ką prisiminti, ypač iš tų laikų, kai tik pradėjo matuotis didžėjaus ausines: „Mano vienas pirmųjų pasirodymų sausakimšame klube buvo toks blogas... Nemokėjau „miksuoti“, dariau „arklius“, žmonės švilpė. Bet pakeisti manęs nebuvo kuo, todėl lipau ir mokiausi.“

Kaip išvengti didžiųjų klaidų pradedantiesiems „Lietuvos balso“ atlikėjams? R.Mackevičius teigė, jog nėra vieno recepto. Vieniems koją pakišti gali perdėtas pasitikėjimas savimi, kitiems – jaudulys ir baimė. Svarbiausia į projektą žiūrėti kaip į galimybę.

O jo kolega Jonas pasidalijo patarimu laukiantiems „Lietuvos balso“ Aklųjų perklausų: „Tereikia giliai įkvėpti, iškvėpti ir įsivaizduoti, jog dainuoji mylimam žmogui.“

„Lietuvos balso“ Aklosios perklausos jau birželio 29, 30 ir liepos 2 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.