„Muzikinis gimtadienis“ – laida su E. Užaite ir A. Orlausku

„Lietuvos ryto“ televizija naują sezoną „Čia ir dabar“ pradeda spalvinga, triukšminga ir labai linksma premjera – šou „Muzikinis gimtadienis“, už kurio vairo stoja garsios aktorės Editos Užaitės ir humoro grando Artūro Orlausko duetas. Juk būna – gimtadienis ateina, o švęsti jo nėra su kuo.

„Muzikinis gimtadienis“ – nauja laida su E. Užaitės ir A. Orlausko duetu.
„Muzikinis gimtadienis“ – nauja laida su E. Užaitės ir A. Orlausko duetu.
„Muzikinis gimtadienis“ – nauja laida su E. Užaitės ir A. Orlausko duetu.
„Muzikinis gimtadienis“ – nauja laida su E. Užaitės ir A. Orlausko duetu.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Sep 7, 2015, 2:47 PM, atnaujinta Oct 17, 2017, 2:06 AM

Naujajame „Lietuvos ryto“ TV sezone, nuo rugsėjo 21 dienos, ir vienišiai jubiliatai, ir triukšmingų vakarėlių rengėjai penktadienio vakarais, 20.30 val., savo gimtadienius galės švęsti su visa Lietuva ir populiariausiais šalies muzikantais, dainininkais, aktoriais, laidų vedėjais, pramogų pasaulio garsenybėmis.

Smagią penktadienio pavakarę muzikinės kovos ringe susigrums dvi populiarios grupės ar atlikėjai. Jų dainos bus dovana ypatingam, gimtadienį švenčiančiam laidos svečiui. Laidos rengėjai muzikinės kovos dalyviams parengė humoro, talento ir charizmos reikalaujančias užduotis.

„Humoras ir aš esame neatsiejami, nesitikėkite, kad užsivilksiu kostiumą ir būsiu rimtas laidos vedėjas“, – sakė į televizijos ekranus su nauju, muzikiniu projektu grįžtantis humoristas A. Orlauskas, o E. Užaitė nekantraudama laukia ir senųjų šlagerių, kuriuos studijoje „gyvai“ atliks dainininkai, ir dainų premjerų.

Dainininkų ir muzikantų pasirodymus studijoje vertins ne tik patyrusi komisija: Livija Gradauskienė, Marius Berenis bei Artūras Novikas, bet ir gimtadienį švenčiantis „Muzikinio gimtadienio“ svečias.

Nors būsimosios laidos vedėjas A. Orlauskas pats savo gimtadienio ir nemėgsta minėti, tačiau svetimus, sako, švęsti visada malonu. Jis nepažada, kad studijoje nesisvaidys tortais, tačiau pažadą pasiknaisioti po jubiliatų gyvenimo nuotykius, duoda.

Daug geros muzikos, gimtadienio fejerverkai, tortas, žvakutės, siurprizai ir linksmybės, – tokią šventę „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovams garantuoja laida „Muzikinis gimtadienis“ nuo rugsėjo 25 dienos, kiekvieną penktadienį, 20.30 valandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.