Tadas Rimgaila su žmona Liucina gausioms šeimoms iškepė picas

3 miestai, 18 šeimų, 119 vaikų, 57 šeimyninės picos – tokie visą vasarą vykusios socialinės iniciatyvos gausioms šeimoms rezultatai, prie kurių prisidėjo ir žinomos šeimos. Šokėjas ir dainininkas Tadas Rimgaila su žmona Liucina bei aktorė Redita Dominaitytė su sūnumi Ugniumi Luku birželį dviem gausioms šeimoms iš Vilniaus dovanojo savo kurtas ir iškeptas picas. Taip prasidėjo visą vasarą trukusi picerijų tinklo „Čili pica“ socialinė iniciatyva.

Šokėjas ir dainininkas Tadas Rimgaila su žmona Liucina bei aktorė Redita Dominaitytė su sūnumi Ugniumi Luku birželį dviem gausioms šeimoms iš Vilniaus dovanojo savo kurtas ir iškeptas picas.
Šokėjas ir dainininkas Tadas Rimgaila su žmona Liucina bei aktorė Redita Dominaitytė su sūnumi Ugniumi Luku birželį dviem gausioms šeimoms iš Vilniaus dovanojo savo kurtas ir iškeptas picas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 7, 2015, 2:42 PM, atnaujinta Oct 17, 2017, 2:06 AM

Kiekvieną vasaros savaitgalį picerijų tinkas pietumis pavaišindavo po dvi gausias šeimas. Aplankytose šeimose auga ir po 4, ir po 12 vaikų. Iš viso netikėti pietūs pasiekė 18 šeimų, auginančių 119 vaikų.

„Pradėdami šią socialinę iniciatyvą, norėjome daug vaikučių auginančioms šeimoms dovanoti po nedidelę šventę. Galbūt ne visada visa šeima gali kartu nuvažiuoti pavalgyti į miestą, o ir paruošti visai šeimai pietus – ne juokas. Džiaugiamės, kad galėjome prisidėti prie mažųjų šeimos narių vasaros nuotykių. Kartu dėkojame ir Gausių šeimų asociacijai bei jos vadovei Angelei Kostogrizienei, be kurios pagalbos nebūtume aplankę beveik dviejų dešimčių šeimų“, – teigė „Čili picos“ picerijų tinklo direktorė Giedrė Kvedaravičienė.

Šeimyninės picos visą vasarą keliavo ant Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje gyvenančių gausių šeimų stalo. Jos galėjo paragauti skirtingų naujos receptūros picų. Prasidedant socialinei iniciatyvai, dvi šeimos sulaukė netikėtų, į picerijos meniu neįtrauktų picų. Jas spontaniškai sukūrė ir patys iškepė žinomi žmonės.

Tadas ir Liucina Rimgailos „Čili picos“ socialinės iniciatyvos pristatymo renginyje, kuris vyko birželio 17 d., pasirodė kaip tikri profesionalūs picų kepėjai. Nekilo sunkumų nei išsukant picų papločius, nei pašaunant jau paruoštas picas į krosnį, nei galvojant joms pavadinimus. Vieną iš dviejų šeimų renginio dieną pasiekė „Džiaugsmo pica“ ir „Saulėtu linkėjimu“ pavadintos T. ir L. Rimgailų picos.

Į picų kepėjo vaidmenį drąsiai įsijautė ir Reditos Dominaitytės sūnus Ugnius Lukas. Padedamas „Čili picos“ virtuvės šefės, berniukas paruošė picą „Šypsena“ ir visai nenusileido picą „Jin ir Jan“ iškepusiai mamai, R. Dominaitytei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.