Klaipėdos vaikų supermieste nuo šiol pramogaus ir suaugusieji

Klaipėdoje pagaliau finišavo TV projektas „Lietuvos supermiestas“. Paskutinis jo akordas – prizo supermiesto bendruomenei perdavimas. Linksmai ir žaismingai uostamiesčio žmonės sutiko komandos iškovotą trofėjų – naujus vaikų žaidimų aikštelės įrenginius, kurių vertė – 7500 eurų.

Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

lrytas.lt

Sep 14, 2015, 2:32 PM, atnaujinta Oct 15, 2017, 9:52 PM

Po pirmosios pergalės TV projekte „Lietuvos supermiestas“ Klaipėdoje buvo pastatyta tuo laiku pirmoji mieste moderni, spalvinga, saugi vaikų žaidimų aikštelė, skambiai pavadinta Vaikų supermiestu. Antrąkart Supermiesto titulą Klaipėdai iškovojusios komandos štabas vienbalsiai nusprendė, jog mažųjų pamėgtas Vaikų supermiestas turi augti. Tad bendrovės „Patikimas turtas“ dovanoti įrenginiai – supynės, karstyklės – taip pat buvo pastatyti Danės skverelyje. Maža to, šalia vaikų žaidimų aikštelės susikūrė suaugusiųjų lauko treniruoklių zona... Solidų sporto įrenginių kompleksą supermiesto bendruomenei dovanojo gerumo virusu „užsikrėtusi“ bendrovė „Mano būstas“. Ji ir įsipareigojo prižiūrėti, tvarkyti atsinaujinusį Vaikų supermiestą.

Dovanos sutiktuvių šventėje netrūko smagių akimirkų. Susirinkusiesiems dainavo jaunieji supermiesto talentai – Saulė Lukaitė ir Kajus Morkūnas, Klaipėdos jaunimo centro dainos studijos „Keberiokšt“ atlikėjai, studijos „Grock“ vokalo grupė. Savo galimybes demonstravo sporto centro „Viesulas“ gimnastai. Na, o svarbiausia – vienas po kito į dangų kilo spalvoti balionėliai, nešę žinią, jog miesto bendruomenei vienas po kito perduodami naujieji įrenginiai. Garbė paleisti į orą gerąją žinią buvo patikėta uostamiesčio merui Vytautui Grubliauskui, ištikimam komandos talkininkui, buvusiam Klaipėdos merui Rimantui Taraškevičiui, sunkiaatlečiui Ramūnui Vyšniauskui, štabo nariams. Komandą į pergalę atvedęs kapitonas – klaipėdietis aktorius Giedrius Savickas šventėje nedalyvavo, tačiau žemiečiams perdavė savo linkėjimus: „TV studijoje mes iškovojome pergalę ir tai buvo tik trumpa džiaugsmo akimirka. Tikroji pergalė – ši vaikų žaidimų aikštelė, kuria miesto žmonės džiaugsis ilgai“.

Klaipėdos komandos prodiuseris Gintaras Bendžius Vaikų supermiesto atsinaujinimo šventėje dėkojo miestiečiams už palaikymą ir tūkstančius telefono skambučių lemtingose kovose dėl supermiesto titulo: „Nuoširdžiai dėkoju visiems bendraminčiams ir bendražygiams – atlikėjams, sportininkams, rėmėjams, komandos štabo nariams. Jeigu visi nebūtume surėmę pečių, jeigu nebūtume vieningi, apie pergalę būtume galėję tik pasvajoti, o drauge mes sukūrėme stebuklą“,- džiaugėsi Klaipėdos komandos lyderis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.