„Užmirštas grožis“ dalyvė: „Iš beždžionės padarėte žmogų“

Šeštadienį per „Lietuvos ryto“ televiziją laidoje „Užmirštas grožis“ ne tik iki ašarų graudinanti vienišos šešių vaikų mamos istorija, bet ir nepakartojama, pribloškianti pirmoji grožio patirtis. Iki šiol niekuomet nesėdėjusi plaukų stilisto kėdėje, nedariusi jokio makiažo 32 metų Jūratė Stupakienė iš Širvintų rajono Šešuolėlių kaimo laidos vedėjui Juozui Gaižauskui prisipažino, kad apie panašias grožio procedūras tik pasvajojanti, nes vargani socialinės pašalpos pinigai šešis vaikus auginančiai mamai skirti kukliam pragyvenimui, bet ne kosmetikos priemonėms.

Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Sep 29, 2015, 3:17 PM, atnaujinta Oct 12, 2017, 9:14 PM

„Kai išsiskyriau su vyru ir likau viena su vaikais, mes apiplyšę su keliais skudurų ryšuliais atsikėlėme į šį kaimo daugiabutį. Patalynės neturėjome, nieko neturėjome, – graudinosi laidos herojė, kurios septynių asmenų šeima glaudžiasi vos trisdešimt septynių kvadratinių metrų socialiniame būste. – Vyresnėlis, kuriam dabar šešiolika, pamokų eina ruošti į tvartą arba laukia, kol užmigs mažieji“.

Šešių vaikų mama, kurios gyvenime trys vaikučių tėčiai nedalyvauja, įsidarbinti negali, nes augina trejų neturinčią dukrą. Mažoji mergytė turi fizinių vystymosi sutrikimų ir jai reikalinga nuolatinė priežiūra.

Jau šį šeštadienį, spalio 3 dieną, 17.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją laidoje „Užmirštas grožis“ – neįtikėtinos stiliaus paslaptys, kurios atskleis nepakartojamą Jūratės grožį. Po išvaizdos pokyčių pažvelgusi į save, atjaunėjusi trisdešimt dvejų metų moteris visai Lietuvai prieš televizijos kamerą prisipažino: „Iš beždžionės padarėte žmogų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.