Donatas Montvydas nukonkuravo Rūtą Ščiogolevaitę

LNK projekto „Lietuvos balsas“ antrosios Aklosios perklausos metu pasirodys daugybė galingų balsų. Vienas iš jų – būsimas muzikos pedagogas Evaldas iš Šiaulių. Vaikinas atliko „Bruno Mars“ dainą „Billionaire“. Vos tik užgrojus pirmiesiems akordams ir tik pradėjus dainuoti pirmieji atsisuko Donatas Montvydas ir Rūta Ščiogolevaitė, kitos dvi kėdės – taip pat visai netrukus.

Donatas Montvydas nukonkuravo Rūtą Ščiogolevaitę.
Donatas Montvydas nukonkuravo Rūtą Ščiogolevaitę.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2015, 11:18 AM, atnaujinta Oct 12, 2017, 5:42 PM

Dėl visus „Lietuvos balso“ mokytojus sužavėjusio vaikino užvirė kova. Sumanioji Rūta šįkart ėmėsi kitokios taktikos – ji pati savo noru stūmė dalyvį į D.Montvydo komandą: „Man jau liūdna, nes žinau, kad šitas žmogus eis pas Donatą.“ D.Montvydas greitai perprato mokytojos kėslus ir mandagiai paprašė nenaudoti atvirkštinės psichologijos prieš projekto dalyvį.

Pro ekraną stebėjusi pasirodymą Evaldo mama vedėjams prasitarė, jog prieš pat šou vaikinas ketino pasirinkti Rūtą. Bet vos tik „Lietuvos balso“ dalyvis pradėjo sakyti savo kalbą ir rinktis mokytoją, R.Ščiogolevaitė iškart jį sustabdė: „Tik gailesčio nereikia!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.