Ekstrasenso tyrimas: ar iš tiesų P. Dimša pražudė dviratininką?

Ketvirtadienį „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Vaivos pranašystės“ garsus tarologas Leopoldas Malinauskas pasinaudojęs savo antgamtinėmis galiomis bandys išsiaiškinti, ar žinomas aktorius Petras Dimša tikrai kaltas dėl praėjusių metų liepos 17–ąją įvykusios avarijos, kurios metu buvo mirtinai sužalotas dviratininkas Šarūnas Surblys. Avarijos kaltininkas savo kaltę neigia ir teismui bando įrodyti, jog jis vis tik buvo tik avarijos liudininkas.

Kokias dar įžvalgas apie šią mistišką avariją pateiks L. Malinauskas?
Kokias dar įžvalgas apie šią mistišką avariją pateiks L. Malinauskas?
P.Dimša.
P.Dimša.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-09-30 11:42, atnaujinta 2017-10-12 17:08

Apie šį miglotą eismo įvykį sklando įvairios teorijos, tačiau nei viena iš jų nėra patvirtinta. Teisme žinomas aktorius pateikė savo versiją ir tvirtino, kad dviratininką galėjo kliudyti nežinomos markės tamsus automobilis. Šis teiginys neįtikino ne tik teisėjų, bet ir „Vaivos pranašysčių“ kūrybinės grupės, todėl į klausimus apie tai, kas ištiesų įvyko avarijos metu ir kas dėl jos kaltas, bandys atsakyti žinomas parapsichologas Leopoldas Malinauskas. Nuvykęs į įvykio vietą, kurioje buvo partrenktas žmogus, ekstrasensas ir visa kūrybinė komanda suskubo tirti įvykio aplinkybių. L. Malinauskas, paklaustas, ar ši vieta prakeikta atsakė, kad tokių vietų būna, tačiau ši nėra viena iš tokių. Parapsichologui buvo užduotas ir pats svarbiausias klausimas: ar tikrasis avarijos kaltininkas sulauks atpildo? „Tas žmogus bus sulaikytas ir nubaustas. Žmogaus nužudymui nėra senaties, o čia yra žmogžudystė ir tiek. Jo veide ne atgaila, veide pyktis, agresija“ – savo nuomonę išsakė žymiausias šalies parapsichologas. Kokias dar įžvalgas apie šią mistišką avariją pateiks L. Malinauskas? Ką jis pajaus nuvykęs į įvykio vietą? Atsakymus į šiuos klausimus ir dar daugiau žiūrėkite laidoje „Vaivos pranašystės“ jau šį ketvirtadienį 21:30 val. Taip pat laidoje „Vaivos pranašystės“ žiūrovai turės galimybę stebėti praėjusią savaitę Andžej Kučynski pradėto ekstrasensinio tyrimo tęsinį. Rugpjūčio 21–ąją Radviliškio rajone, Pakiršinio kaime dingusi Vita Mickūnaitė, praėjus dviems savaitėms buvo rasta pasikorusi miške. Dėl dingimo kaltintas merginos mylimasis taip pat pasikorė areštinėje. Ekstrasensas Andžej Kučynski stengėsi atskleisti mistiškai dingusios Vitos Mickūnaitės tikrąsias mirties aplinkybes. Pasak Andžejaus, paskutinis su ja kalbėjo, galimai ir pykosi jos mylimasis Žilvinas. Pirmojoje laidoje Andžejaus šeštasis jausmas vertė jį prabilti apie keistą mergaitės ryšį su geležinkelio stotimi. Tai labai nustebino Baisogalos seniūną Romą Kalvaitį, nes pasak jo, ten gyveno ir Žilvinas. Ar jauna mergina galėjo pasitraukti iš gyvenimo dėl netikėto nėštumo? O galbūt iš baimės būti nesuprasta aplinkinių? Specialūs kriminalinių istorijų tyrimai bus rodomi kiekvienoje laidoje „Vaivos pranašystės“. Garsiausi ekstrasensai tirs garsiausių, didžiausią atgarsį sukėlusių ir visą Lietuvą sukrėtusių nusikaltimų aplinkybes. Ekstrasensai vyks į įvykio vietą, bendraus su aukų ar dingusiųjų artimaisiais ir pasinaudodami savo gebėjimais bandys pateikti savo versiją kas ir kaip galėjo nutikti.

Mistinės realybės dokumentika „Vaivos pranašystės“ – ketvirtadieniais 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.