R.Ščiogolevaitės įžeista vilnietė: „Kilo noras išeiti iš salės“

Muzikiniame projekte „Lietuvos balsas“ netrūksta aistrų. Tačiau bene didžiausias įvykis – Rūta Ščiogolevaitė netyčia paspaudė mygtuką. Dėl šio beprecedenčio įvykio „Lietuvos balsas“ sulaukė net tarptautinio formato „The Voice of...“ verdikto – būtina atsižvelgti į dalyvės interesą.

Klaidą padariusi Rūta Ščiogolevaitė neslėpė apmaudo.
Klaidą padariusi Rūta Ščiogolevaitė neslėpė apmaudo.
Klaidą padariusi Rūta Ščiogolevaitė neslėpė apmaudo.
Klaidą padariusi Rūta Ščiogolevaitė neslėpė apmaudo.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-10-18 14:56, atnaujinta 2017-10-09 09:18

„Mane tai tiesiog šokiravo. Aš pasimečiau. Kilo noras išeiti iš salės, tačiau kartu vedė nenumaldomas noras įrodyti pačiai sau, jog galiu dainuoti geriau. Tai buvo spyris į užpakalį“, – apie tai kaip jautėsi ant scenos teigė Viktorija Plūkytė.

Anot pašnekovės, kai viskas atslūgo ji jautėsi netgi laiminga – džiaugėsi, jog turi galimybę toliau tęsti savo kelią „Lietuvos balse“.

„Paskambino projekto kūrėjai ir pasakė, kad peržiūrėjo vaizdo įrašus. Jų akimis, pasirodžiau neblogai ir galiu toliau dalyvauti projekte“, – sako V.Plūkytė. Projekto dalyvė tikina, jog tai buvo didelė paskata intensyviai ruoštis kitam etapui – Dvikovoms.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad incidento metu LNK projekto dalyvė atliko Vytauto Kernagio dainą „Mūsų dienos kaip šventė“. Pasirodymas taip užvedė mokytojus, jog jie visi susikibo už rankų, lingavo, bet neketino atsisukti merginai. Tuomet dar besilaukianti scenos profesionalė užsikėlė kojas ant balsavimo pulto ir koja netyčia nuspaudė mygtuką.

R.Ščiogolevaitė negalėjo patikėti, kas nutiko. Mokytoja demonstratyviai užsisuko kėdėje ir net užsikimšo ausis. „Nusukit mane atgal, prašau. Man užkliuvo koja. Aš ne čia. Aš kitoje pusėje“, – nusisukusi sakė Rūta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.