Su keistuoliu gyvenusi moteris: „Jis nešiodavo mano apatinius“

LNK laidoje „Yra, kaip yra“ papasakota istorija šokiruoja – moteris atskleidė, ką jai teko patirti gyvenant su keistų pomėgių turinčiu vyru. Tačiau laidoje pasirodęs vyras sakė, kad ji pati užsivesdavo, kai jis nešiodavo jos apatinius.

Olegas nešiodavo žmonos apatinius, o jos mamai siuntė savo lyties organo nuotraukas.
Olegas nešiodavo žmonos apatinius, o jos mamai siuntė savo lyties organo nuotraukas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 20, 2015, 10:31 AM, atnaujinta Oct 9, 2017, 12:52 AM

Laidos herojei Laurai – 27 metai, šiuo metu ji gyvena Rokiškyje. Moters gyvenimas nebuvo lengvas. Kaip pati sakė, gana anksti užsinorėjo šeimos, tad būdama vos penkiolikos pastojo, pagimdė sūnų ir su vaiko tėvu gyveno pas savo mamą.

Lauros santykiai su draugu nebuvo geri, tad ji po gimdymo, būdama šešiolikos, susipažino su Olegu, kuris buvo iš kito miesto. Merginai patiko žinučių tekstai, pokalbiai telefonu. Po mėnesio vaikinas ir mergina nutarė susitikti, o po kurio laiko Laura nieko nesakiusi mamai išvažiavo pas naująjį draugą.  Olegas tuo metu gyveno su savo tėvu.

Po kurio laiko moteris pastebėjo namuose svetimų apatinių kelnaičių, todėl iškart kilo mintis, kad draugas neištikimas.  Vėliau ji pastebėjo, kad Olegas nešioja moteriškas apatines kelnaites. Paklaustas, kodėl taip elgiasi, atsakė, kad jam taip patogiau.

Laurai įsidarbinus bendradarbės pradėjo klausinėti, kodėl ji gyvena su tokiu vyru. Iš kitų moterų Laura sužinojo, kad jis – nenormalus, linkęs į seksualinį iškrypimą, mėgsta viešai rodyti lyties organus. Taip pat moterys pasakojo, kad jis vos neišprievartavo mažos mergaitės. Kai Laura pradėjo aiškintis, ar tai tiesa, vyras ją sumušė. Kadangi moteris tuo metu buvo nėščia, vaikelis gimė per anksti, nesveikas, o po kurio laiko mirė.

Laura pradėjo gerti ir nuo Olego pastojo dar kartą, o vyras vis agresyviau demonstravo savo lytinį iškrypimą, užsidarydavo tualete su įvairiais žurnalais, nors namuose būdavo ir tėvas. Būdavo, kad jis išeidavo į balkoną, užsilipdavo ant kėdės ir rodydavo savo lyties organą praeinančioms moterims.

Dėl pinigų trūkumo Laura buvo priversta vogti, su Olegu eidavo švarinti pensininkų butų. Už tai moteris buvo nuteista.

Sėdėdama kalėjime ji susipažino su dar vienu vyru. Su juo Laura gyvena jau penkerius metus ir jaučiasi laiminga. Šeima augina Lauros ir Olego vaiką ir vieną bendrą atžalą. Olegas iki šiol baugina ir grasina Laurai, rašinėja įvairaus pobūdžio žinutes. Vyro teroro neišvengė ir Lauros mama – jai Olegas nusiuntė savo lyties organo nuotrauką.

Po šiurpaus pasakojimo laidoje pasirodė ir pats Olegas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.