R. Mackevičius apie R. E. Mazurevičiūtę: „Ji čia tik dėl grožio“

Niekam ne paslaptis, kad radijo ir TV laidų vedėjų, radistų Rolando Mackevičiaus ir Jono Nainio duetas garsėja savo skambiais pasisakymais, ir ne vienas atsidūręs jų kompanijoje, negali būti tikras, kad savo adresu nesulauks netikėtų komentarų.

Daugiau nuotraukų (22)

lrytas.lt

Oct 21, 2015, 12:43 PM, atnaujinta Oct 8, 2017, 5:17 PM

Šįkart vyrai, panašu, tikėjosi įžiebti moterišką kivirčą tarp neseniai ištekėjusios radijo laidų vedėjos Skaivos Jasevičiūtės-Kraujalės ir tituluotos gražuolės Rūtos Elžbietos Mazurevičiūtės. Abi jos žaidė radistų komandoje LNK humoro laidoje „Su cinkeliu“.

„Šiandien savo komandoje turime Skaivą, ir... na, tiesiog „Mis Lietuvą“, – taip merginų pristatymą pradėjo radistai. „Vieną paėmėm protingą, o kitą – dėl grožio“, – pridūrė R.Mackevčius. „Čia visai kaip ir radistų duete – vienas protingas, o kitas gražus, ar ne?“ – situaciją užglaistyti stengėsi M.Stonkus.

Vis dėlto atrodė, kad toks skubotas R.Mackevičiaus ir J. Nainio pajuokavimas ėmė nejuokais trukdyti siekti pergalės prieš Astos Baukutės komandą, kurioje žaidė atlikėja Neringa Šiaudikytė ir šokėjas, grupės „Džentelmenai“ narys Dainius Dimša. Atėjus laikui pateikti komandos atsakymą, R.E.Mazurevičiūtė nepraleido progos įgelti: „Na, kadangi nusprendėt, kad Skaiva pas mus protingiausia, tai gal leiskime atsakyti jai“, – metė tituluota gražuolė.

„Nepyk gi, nepyk, tu irgi protinga,“ – komandos draugei tinkamus žodžius bandė rasti S.Jasevičiūtė-Kraujalė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.