„X Faktoriaus“ žiūrovus sužavėjo latvis Rihards Berzins

Sekmadienį TV3 muzikiniame projekte „X Faktorius“ pasirodęs latvis Rihards Berzins sulaukė didžiulio susidomėjimo. Kas tas vaikinas, scenoje atlikęs savo kūrybos dainą ir sužavėjęs teisėjus, projekto žiūrovus?

Dalyvaudamas lietuviškame projekte, Rihards ne tik išbando save, įgija naujos patirties.
Dalyvaudamas lietuviškame projekte, Rihards ne tik išbando save, įgija naujos patirties.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-10-26 12:24, atnaujinta 2017-10-07 19:43

Rihards dainuoja nuo trejų metų, tad nieko nuostabaus, jog daugelis Latvijoje vaikiną atpažįsta. Nors kaimyninėje šalyje netrūksta talentams išgarsėti padedančių projektų, tačiau „X Faktoriaus“ nėra. Dalyvaudamas lietuviškame projekte, Rihards ne tik išbando save, įgija naujos patirties. Latvis įsitikino, jog net nebūdamas atpažįstamas, gali sužavėti profesionalus. „Norėjau pasižiūrėti, kaip žmonės į mane reaguos nežinodami, kas aš toks esu. Manau, man tai visai pavyko“, – džiaugėsi vaikinas, prieš metus dalyvavęs kitame lietuviškame talentų šou „Lietuvos talentai“.

Vaikinas projekto scenoje atliko savos kūrybos dainą. Teisėjai buvo sužavėti latvio pasirodymo ir negailėjo jam gražių žodžių. „Viskas puikiai, bet yra bėda. Tu turi turėti trigubą x faktorių, kad nugalėtumei svetimoje šalyje“, – vaikino pasirodymą komentavo Marijonas Mikutavičius. „Tai geras startas kitoje šalyje pasidaryti populiariu. Tu turi visus šansus“, – sakė Saulius Urbonavičius-Samas.

„Dalyvavau Latvijos „Eurovizijoje“ praėjusiais metais. Planuoju šiemet taip pat dalyvauti. Beje, po „X Faktoriaus“ žadu išleisti keletą dainų Lietuvos publikai, tad laukite naujienų“, – žada projekto dalyvis. Nors Rihards nemoka lietuvių kalbos, tačiau dėl to neliūdi. Pasak vaikino, jei tik reikės, lietuvių kalbą jis tikrai išmoks.

Rihards negailėjo gražių žodžių mūsų šalies publikai. „Draugiški, mieli ir svetingi. Man tai labai patinka“, – sakė latvis ir pridūrė, kad kiekvieną kartą atvykus į Lietuvą, nesinori iš jos išvykti.

„X Faktoriaus“ dalyvis džiaugiasi naujomis draugystėmis, užgimusiomis Lietuvoje, taip pat, kontaktais kurie pravers siekiant muzikos aukštumų. „Dabar mano noras – susirasti vadybininką Lietuvoje. Planuoju įrašyti albumą anglų kalba, o ateinančią vasarą galbūt net persikelti pagyventi Lietuvoje keliems mėnesiams. Kad tik būtų koncertų!“, – šypsosi R.Berzins.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.