UNICEF šou Merūno daina skambės iš Neapolio

Merūno daina per UNICEF paramos koncertą skambės tiesiai iš Neapolio.
Merūno daina per UNICEF paramos koncertą skambės tiesiai iš Neapolio.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 28, 2015, 4:54 PM, atnaujinta Oct 7, 2017, 6:20 AM

Jubiliejinį, penktąjį UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ vainikuos Mozambiko misijos pagrindinio herojaus Merūno Vitulskio atliekama, UNICEF himnu tituluojama Johno Lennono daina „Imagine“, pritariant „Ąžuoliuko“ chorui.

Nors M.Vitulskis pačiame šou dalyvauti negalės, pasitelkiant šiuolaikines technologijas jo balsas skambės tiesiai iš Italijos – Neapolio operos ir baleto teatro „Teatro di San Carlo“.

M.Vitulskis su šeima mėnesiui išvyko į Neapolį, kur operos solistas ruošiasi įsikūnyti į Alfredo – jauno buržua iš provincijos vaidmenį vienoje žinomiausių Giuseppe Verdi operų „La Traviata“. Kiekviena Merūno viešnagės diena – įspūdinga: kasdieniai susitikimai su įtakingais aktoriais, žymiais dirigentais, galimybė pasirodyti kartu su fantastišku, aukščiausio lygio orkestru.

Tačiau UNICEF misijoje patirti įspūdžiai taip stipriai įsirėžę į dainininko atmintį, kad patirti išgyvenimai kas kart vis atsinaujina, nesvarbu kokioje aplinkoje dainininkas bebūtų.

„Prisiminimus iš UNICEF misijos širdyje nešiosiu visą gyvenimą, nes abejingu po to, ką mačiau, neįmanoma likti, – pripažino dainininkas. – Labiausiai negaliu užmiršti berniuko, kuris po tėvų netekties jau devynerius metus augina savo jaunesnes sesutes. Berniukas, kurio tėvai mirė, nuo pat mažens dirbo laukuose, kad parūpintų valgyti sau ir tada dar vos ketverių metų sulaukusioms sesutėms. Būdamas aštuonerių aš pats dar paišiau ančiukus su kreidutėmis, o šis jaunas vyras kadaise atsisakė mokyklos, žaidimų ir ėmėsi šeimos galvos vaidmens.“

Merūno patirta istorija – tik viena iš daugelio, su kuriomis susipažinti galės grandiozinio UNICEF šou žiūrovai. Kartu su dainininku į emocinių išbandymų kupiną kelionę vyko ir UNICEF Geros valios ambasadorė, aktorė Virginija Kochanskytė, kurios įspūdžius taip pat galės išvysti TV3 žiūrovai.

Unikaliame šou, kurį ves modelis Giedrė Rusytė ir dainininkas Marijus Mikutavičius, pasirodys gausybė scenos žvaigždžių, specialiai šiam paramos koncertui ruošiančių premjerines dainas ir išskirtinai šviesius pasirodymus. Tai ryškiausios Lietuvos scenos žvaigždės: dainininkai Saulius Prūsaitis, Mantas Jankavičius, Monika Linkytė, Ieva Narkutė, grupės „Pop ladies“, „Biplan“, choras „Ąžuoliukas“, žinomiausi aktoriai bei humoro meistrai – Kristina Kazlauskaitė, Aušra Štukytė, Ramūnas Rudokas, Ramūnas Šimukauskas ir kiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.