Nijolė Pareigytė-Rukaitienė užminė mįslę dėl antrojo nėštumo

Atrodo, kad rūpinimasis pustrečių metų dukra Patricija nė kiek nesulėtino aktyviosios atlikėjos Nijolės Pareigytės – Rukaitienės gyvenimo tempo. Moteris aktyviai dalyvauja įvairiuose televiziniuose projektuose.

Nijolė Pareigytė užminė mįslę dėl antrojo nėštumo.
Nijolė Pareigytė užminė mįslę dėl antrojo nėštumo.
Nijolė Pareigytė užminė mįslę dėl antrojo nėštumo.
Nijolė Pareigytė užminė mįslę dėl antrojo nėštumo.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Oct 30, 2015, 10:51 AM, atnaujinta Oct 6, 2017, 10:06 PM

Liutauro Čepracko kvietimu ji vertino ir LNK laidos „Lietuvos superšefas“ dalyvius. Pati N. Pareigytė – Rukaitienė dažnai mėgsta pabrėžti savo meilę maistui ir puikų apetitą – būtent jis ir atkreipė kitų laidos svečių ir paties L. Čepracko demėsį. Nelaukdama, kol pasibaigs dalyvių patiekalų vertinimai, atlikėja skubėdavo ištuštinti kiekvieną jai atneštą lėkštę, o greta sėdinčių kolegų Daivos Tamošiūnaitės – Budrės bei Giedriaus Drukteinio kaskart paklausdavo, ar jie ketina pabaigti savo lėkštėse paliktą maistą.

„Nijole, o kaip jūsų pačios kulinariniai pasiekimai?“ – žaviosios viešnios pasiteiravo laidos šeimininkas L. Čeprackas. „Gerai, viskas puiku, mėgstu valgyti skaniai ir daug, šiandien jau irgi nemažai valgiau“, – atvirai pasisakė N. Pareigytė – Rukaitienė.

„Palauk, tai kelintą kartą tu jau šiandien valgai? Gal tu kartais vėl nėščia?“ – su malonia šypsena paklausė L. Čeprackas.

Visų nuostabai, išgirdusi tokį klausimą moteris nepuolė išsisukinėti. „Gal“, – teatsakė ji, paslaptingai šypsodamasi. Ar tai reiškia, kad N. Pareigytės – Rukaitienės šeimą aplankys dar vienas gandras?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.