„Teleloto“ vilios linksmesnėmis pramogomis ir didesniais prizais

Nuo lapkričio 15-osios „Teleloto“ žaidėjų ir žiūrovų laukia dar daugiau pramogų, žaidimų, vertingesnių prizų ir geresnė nuotaika. Daugiau nei 19 metų gyvuojantis lietuviškas žaidimas, jau tapęs sekmadienio vakaro tradicija, gerokai atnaujinamas, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

„Teleloto“ vedėjų poroas: Eglė Jackūnienė su Vyteniu Sinkevičiumi ir Jurgita Drabatienė su Vitalijumi Zuikausku.
„Teleloto“ vedėjų poroas: Eglė Jackūnienė su Vyteniu Sinkevičiumi ir Jurgita Drabatienė su Vitalijumi Zuikausku.
Jurgita Drabatienė ir Vitalijus Zuikauskas.
Jurgita Drabatienė ir Vitalijus Zuikauskas.
Eglė Jackūnienė ir Vytenis Sinkevičius.
Eglė Jackūnienė ir Vytenis Sinkevičius.
Daugiau nuotraukų (3)

Fausta Mikalauskaitė

Nov 16, 2015, 8:04 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 4:45 AM

Ilgus metus TV ekranuose transliuojamas „Teleloto“ drąsiai žengia pokyčių link, kad žaidėjai dar smagiau leistų laiką ir laimėtų dar geresnių bei vertingesnių prizų.

Seniausias ir vienintelis toks žaidimas gali pasidžiaugti net 63 milijonieriais. Taip pat per „Teleloto“ istoriją laimėta beveik 4300 automobilių, 181 Aukso puodas, 1000 didžiųjų prizų, 33 namai, 11 butų, 8 čekiai butui pirkti ir dešimtys tūkstančių įvairių daiktinių prizų. „Teleloto“ siekia toliau džiuginti žaidėjus ir auginti šiuos skaičius.

Kiekvieną sekmadienį su žaidėjais ir žiūrovais sveikinsis viena iš „Teleloto“ vedėjų porų: Jurgita Drabatienė su Vitalijumi Zuikausku ir Eglė Jackūnienė su Vyteniu Sinkevičiumi.

Laidos vedėjai džiaugiasi, kad nuo šiol į studiją bus kviečiama dar daugiau dalyvių, o visų lauks vertingesni prizai. Jurgita, Eglė, Vitalijus ir Vytenis pripažįsta, kad vedant šį žaidimą įdomiausia stebėti žaidėjų nuotaikas bei reakcijas.

„Negali nesišypsoti, kai pasibaigus filmavimui išeini iš studijos ir girdi, kaip laimėtojai skambina artimiesiems pasidžiaugti savo sėkme“, – šypsojosi viena „Teleloto“ vedėjų Eglė.

Kolegei pritarė ir Vitalijus. Anot jo, vedant kitus renginius taip pat tenka tiesiogiai bendrauti su žiūrovais ar dalyviais, tačiau filmuojantis „Teleloto“ yra dar vienas, vedėjui nematomas, žiūrovas.

„Vedant „Teleloto“ pagrindinė misija – užmegzti kontaktą su žiūrovu kitapus ekrano“, – teigė V.Zuikauskas.

„Teleloto“ vedėjai prisiminė ne vieną linksmą istoriją ir prisipažino, kad vesti laidą visada įdomu, nes niekada nežinai, kas ir kiek laimės.

„Linksmiausias ir įsimintiniausias žaidėjas – Dalius iš Varėnos rajono, kuris taip jaudinosi, kad atrodė, jog nugrius filmavimo aikštelėje. Smagu, kad nenugriuvo, o laimėjęs džiaugėsi taip, jog kvatojo visa studija. Jo pasirodymo vaizdo įrašas jau tapo interneto virusu“, – linksmai pasakojo Vitalijus.

Vedėjas Vytenis pasidžiaugė, kad studijoje susipažįsta su daugybe skirtingų žmonių, atvykstančių iš įvairių šalies miestų ir miestelių, užsiimančių skirtinga veikla ir turinčių įvairių pomėgių.

„Svarbiausia tuo metu tapti žaidėjų draugu. O būtent juo ir stengiuosi būti. Aš tikrai visada noriu, kad jie kuo daugiau laimėtų“, – kalbėjo V.Sinkevičius.

Apie savo potyrius smagiai pasakojo ir J.Drabatienė: „Po laidos filmavimų žaidėjai atsisveikina tardami „viso gero“, o aš visada atsakau „iki pasimatymo“. Tikiu, kad dar susitiksime, o smagiausia, kad mes ir susitinkame... Palangoje, Nidoje, Vilniuje, prekybos centre, ūkininkų turgelyje ar vėl studijoje.“

Laimėję žaidėjai ir toliau bando sėkmę „Teleloto“, tad ne vienam pasiseka grįžti į studiją.

Organizatoriai siekia, kad „Teleloto“ būtų įdomus tiek studijos, tiek televizijos žiūrovams ir žaidėjams, todėl sukūrė daugiau įdomių žaidimų. Taip pat bus daugiau šansų būti pakviestam į studiją.

Kiekvieną sekmadienį žaidėjai turės galimybę ne tik laimėti piniginių ir vertingų daiktinių prizų, automobilių, Aukso puodą ar didįjį prizą, bet ir dalyvauti ar stebėti keturis naujus žaidimus: „Sėkmės spalva“, „Laimės laiptai“, „Fortūnos ratas“ ir „Deganti linija“.

Dviejuose iš jų bus galima laimėti automobilį. Naujų žaidimų metu žaidėjai namuose taip pat turės dar daugiau progų laimėti.

Žaidžiant „Fortūnos ratą“ studijoje likę nelaimėti prizai iškeliaus žaidėjams namuose. Tad netrūks nei pramogų, nei laimėjimų.

Per du pirmuosius atnaujinto „Teleloto“ lošimus lapkričio 15-ąją ir 22-ąją žaidėjų laukia ne tik nauji žaidimai, šventinė nuotaika, bet ir daug laimėjimų. Net 20 automobilių ir 2000 prizų per dvi savaites garantuotai atiteks žaidėjams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.