Beata Tiškevič atskleidė, kaip išnaudoti žvaigždės statusą

Gana neseniai atrastas, tačiau puikiai tarpusavyje jau susigrojęs laidų vedėjų duetas – Arūnas Valinskas ir Beata Tiškevič – išbandė save naujame amplua.

Beata Tiškevič ir Arūnas Valinskas.<br>Organizatorių nuotr.
Beata Tiškevič ir Arūnas Valinskas.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 18, 2015, 3:57 PM, atnaujinta Oct 3, 2017, 11:42 PM

Labdaringo koncerto „Maltiečių sriuba“ metu jie taps savanoriais, ir tiesioginiame eteryje keliaus aplankyti ir pavaišinti sriuba vienišų bei skurstančių senelių, kuriais rūpinasi Maltos ordino pagalbos tarnyba.   Dažnai įvairiomis socialinėmis temomis pasisakanti aktorė B.Tiškevič teigė, kad būsimi susitikimai jos negąsdina, nepaisant to, kad klausant vienišų senolių istorijų ašaros ima kauptis ne vienam.

„Toks yra gyvenimas – negyvenu kažkokiame rožiniame burbule, ir suprantu, kad aplink mus yra ir linksmų, ir liūdnų dalykų, ir teisybės, ir neteisybės“, – kalbėjo būsima savanorė.   „Man visada buvo įdomios socialinės temos, visada buvo įdomu kalbėti ir domėtis tuo, kas galbūt dar nėra populiaru mūsų spaudoje. Labai džiaugiuosi, kad tapusi žinoma, galiu tuo pasinaudoti ir atkreipti į šias problemas žmonių dėmesį – tai ir yra tikroji populiarumo misija, vienintelis tikslas, dėl ko verta išnaudoti savo žinomumą“, – kalbėjo B.Tiškevič   Prie A.Valinsko ir B.Tiškevič kelionės prisijungė ir dar viena Maltos ordino savanorė, operos solistė Nomeda Kazlaus. Visiems trims išvykus pas senelius, koncerto vedėjų vietą perimė kitas duetas – žurnalistas Edmundas Jakilaitis bei laidų vedėja Gabrielė Martirosianaitė.   Visos koncerte pasirodysiančios įžymybės tiesioginės transliacijos metu ragino žiūrovus Maltos ordinui aukoti ir telefonu.

Be N.Kazlaus, į sceną žengė Vaida Genytė, Evelina Sašenko, Liepa Mondeikaitė, Neda Malūnavičiūtė ir Olegas Ditkovskis, grupė „Pop Ladies“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.