„Lietuvos balse“ ketinančiai nugalėti latvei įžūlumo nestinga

Sekmadienį LNK muzikinio šou „Lietuvos balsas“ žiūrovai išvys, manoma, galingiausią ir profesionaliausią dvikovą per visą projekto istoriją.

Živilė Gedvilaitė ir latvė Sandra (dešinėje).
Živilė Gedvilaitė ir latvė Sandra (dešinėje).
„Man per lengva. Daug lengviau nei tikėjausi“, – sako Sandra.
„Man per lengva. Daug lengviau nei tikėjausi“, – sako Sandra.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-11-19 11:22, atnaujinta 2017-10-03 21:04

„Tai, ką turėjome dabar, buvo geriausia, ką „Lietuvos balsas“ pasiūlė per visus ketverius metus. Tai buvo pati stipriausia dvikova“, – po vyro smurtą patyrusios Živilės Gedvilaitės ir latvės Sandros Kiselės pasirodymo sakė Deivis Norvilas. Dalyvės atliko kultinį Christinos Aguileros hitą „Beautiful“, po kurio visa salė kartu su mokytojais plojo atsistoję.

Sandros ir Živilės mokytojas Donatas Montvydas dar skirstydamas duetus sakė, kad jos – projekto favoritės. Vis dėlto jausminga daina apsidžiaugė ne abi konkurso dalyvės. Skaudžią gyvenimo dramą išgyvenusi Ž.Gedvilaitė yra klasikinės muzikos šalininkė, tad per pirmą repeticiją jautėsi nejaukiai ir mėgino perlipti save. „Dainuodama kovojau ne kiek su ja, bet pirmiausia su savimi.“

Sandra, priešingai nei porininkė, jautėsi it žuvis vandenyje. „Man per lengva. Daug lengviau nei tikėjausi. Galiu ir noriu parodyti daugiau“, – po repeticijos su mokytoju sakė latvė. Be to, merginos visiškai nežeidžia pikti komentarai, jog kitatautei ne vieta „Lietuvos balse“. Ji turi atsakymą piktaliežuviams: „Nesvarbu, kokia kalba dainuoji. Jei kuri muziką, publika bet kurioje šalyje tave supras. Atėjau čia nugalėti. Darysiu viską, kad taip nutiktų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.