Rūtos Ščiogolevaitės mokinys jai demonstravo ragus

Sekmadienį LNK muzikinis projektas „Lietuvos balsas“ atiduos duoklę merginoms – pasirodys galybė charizmatiškų ir išvaizdžių vaikinų: Šarūnas Kizla, Evaldas Vaikasas, Rokas Spalinskas, Dainius Griesius ir Mantvydas Sabaitis. Pastarieji du – Rūtos Ščiogolevaitės mokiniai, kurie atliks kultinį „Anties“ hitą „Kažkas atsitiko“. Tačiau gavęs dainą antrą kartą projekte dalyvaujantis Mantvydas ne tik liko nepatenkintas, bet ir savo ragus demonstravo mokytojai.

„Lietuvos balsas“ atiduos duoklę merginoms – pasirodys galybė charizmatiškų ir išvaizdžių vaikinų.
„Lietuvos balsas“ atiduos duoklę merginoms – pasirodys galybė charizmatiškų ir išvaizdžių vaikinų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 22, 2015, 12:02 PM, atnaujinta Oct 3, 2017, 9:47 AM

Pirmosios repeticijos metu Mantvydas pareiškė, jog jam daina nepatinka – tiesiog nelimpa. „Demonstruosi savo profesionalumą?“ – pastatyti į vietą atsikalbinėjantį mokinį mėgino Rūta. Tačiau savimi pasitikintis vaikinas visai nepasimetė ir net neketino pakeisti nuomonės: „Aš nedraskiau akių. Aš toks esu. Aš avinas. Anksčiau nusileisdavau, o dabar kitaip. Bandau išreikšti savo nuomonę.“ Tačiau Mantvydui užkliūti pradėjo ir kiti dalykai – jis jautėsi pavargęs, neišsimiegojęs. Mat, todėl repetuodamas negalėjo atskleisti savęs. „O kodėl atėjai neišsimiegojęs? Tu norėjai blogai pasirodyti? Čia mokyklinukų pasiteisinimai“, – nė kiek savo mokiniui nenusileido scenos profesionalė.

Be to, vaikinas panoro perdaryti dainą ir ją atlikti savaip. Komandos vedlė sutiko ir netgi palaikė, tačiau esminio rakto projekte – balso, ji nepamiršo: „Galima, bet iš pradžių reikia sudainuoti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.