Mantas Stonkus paatviravo apie atlyginimus televizijoje

Aktorius Mantas Stonkus šį sezoną buvo matomas visur – ne tik savo spektakliuose bei pasirodymuose, bet net ir keliuose televizijos projektuose.

Mantas Stonkus.
Mantas Stonkus.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2016, 10:03 AM, atnaujinta May 27, 2017, 12:17 PM

LNK laidoje „Su cinkeliu“ laidos vedėjas paatviravo apie televizijoje mokamus atlyginimus. Tačiau jo istorija nebus tokia, kokią būtų galima tikėtis išgirsti ir pripažintos žvaigždės.

Žaidime susitiko ypač gerai nusiteikusios komandos – radistų pusėje žaidė žurnalistas Orijus Gasanovas ir kolegė žurnalistė ir rašytoja Agnė Pačekajė, o Astos Baukutės komandoje kovojo grupės „Magnit“ narės Ingrida Kazlauskaitė bei Kristina Ivanova. Sėkmingam laidos sezonui artėjant į pabaigą, M.Stonkus su svečiais vis dažniau paatviravo apie laidos kūrimo užkulisius.

Šį kartą jo istoriją įkvėpė laidos metu naudojamas laimės ratas, kuris padeda išsiaiškinti piniginio prizo dydį už geriausią savaitės namų vaizdelį.

„Mums atlyginimus televizijoje irgi su tuo laimės ratu skaičiuoja. Dažniausiai pastato prie jo ir sako – kiek išsuksi, tiek ir turėsi. Tai man dažniausiai atsisuka arba „Seksis meilėje“ arba „bandyk kitą kartą“, – pasakojo M.Stonkus, o šią jo istoriją studijoje palydėjo juokas ir plojimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.