Mantas Stonkus išdavė Ingos Jankauskaitės virtuvės paslaptį

Su kuria galėtumėt išduot savo antrąją pusę – Asta Valentaite ar Monika Šalčiūte? Ką per metus moterys daro dažniau – plauna grindis ar mylisi? Kurios geresnės lovoje – blondinės ar brunetės? Koks gyvenimo partneris geriau – barzdotas ar bebarzdis? Tai – tik keli klausimai, į kuriuos garsenybės bandė rasti atsakymą LNK žaidime „Moterys prieš vyrus“.

Inga Jankauskaitė ir Mantas Stonkus.
Inga Jankauskaitė ir Mantas Stonkus.
Inga Jankauskaitė ir Mantas Stonkus.
Inga Jankauskaitė ir Mantas Stonkus.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 29, 2016, 4:21 PM, atnaujinta May 27, 2017, 3:52 AM

Dainininkė Natalija Bunkė, žinių vedėja Agnė Zacharevičienė ir keksiukų karalienė Liucina Rimgailė – tokia moterų komanda, vedina Ingos Jankauskaitės, susirungė su keturiais žinomais vyrais: Mantu Stonkumi, Liucinos vyru, pasaulio sportinių šokių čempionu Tadu Rimgaila, elitinių vakarėlių dalyviu Žilvinu Grigaičiu ir magu Mantu Wizardu. Kuris iš jų daugiausiai uždirba? Taip pat atskleista – kokį rankų darbo patiekalą Inga Jankauskaitė kas vakarą daro savo vaikams, galima bus išvysti Natalijos Bunkės viliojimo įgūdžius – ir dar daug pikantiškų momentų.

Vyrai reitingavo, kuri iš moterų geriausiai gamina. Stonkus, kuriam šį sezoną vedant projektą „Žvaigždžių duetai“ teko laimė kaip niekad gerai pažinti kolegę Ingą Jankauskaitę, prasitarė: „Kiek tik paskambinu Ingai, tiek ji pasisako, kad savo vaikams koldūnus daro – statykim ją į pirmą vietą!“.

Inga ta proga patikslino, kad koldūnų esama ne iš parduotuvės, o naminių. „Pati lipdau, rankytėmis“. Visgi galop vyrai nutarė, kad geriausiai gamina T. Rimgailos žmona Liucina: „Juk ji keksiukų karalienė“.

Skeptiškiausiai maisto gamybos atžvilgiu dalyviai įvertino Nataliją Bunkę. „Žmonės iš gatvės tikrai galvos, kad ji gi žvaigždė, tarnų turi, pati nemoka gamint“, – skėlė Mantas Wizardas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.