Aktoriaus Džiugo Siaurusaičio valgiaraštyje buvo ir žiurkė

Džentelmenas nuo vaikystės. Taip galima būtų apibūdinti aktorių ir televizijos laidų vedėją Džiugą Siaurusaitį (44 m.), kuris būdamas vos ketverių metų drąsiai gynė mylimą mergaitę nuo supykusios ir besibarančios jos motinos, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Ko dar nežinojote apie jį?

Džiugas Siaurusaitis.
Džiugas Siaurusaitis.
Džiugas Siaurusaitis.
Džiugas Siaurusaitis.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 29, 2016, 2:12 PM, atnaujinta May 20, 2017, 8:50 AM

1 Kai prieš trejus metus slidinėdamas susilaužė koją, ėmė vengti ekstremaliojo sporto. Nenori vėl pusės metų išbraukti iš gyvenimo.

2 Būdamas vienų metų patyrė didelį išbandymą. Tėvai jį trumpam paliko su penkiamete seserimi Rasa. Ši, neapsikentusi brolio riksmo, sugalvojo, kaip jį numaldyti: duonos minkštimu užklijavo akis, kad užmigtų. Kadangi brolis vis tiek rėkė, mergaitė nutarė, kad jis alkanas. Todėl visą pakelį manų kruopų supylė į burną, nosį, kur papuolė. Tėvai grįžo laiku ir nutraukė keistą mėginimą pavalgydinti.

3 Anksčiau mėgdavo leistis į povandeninę žūklę. Pastaruoju metu su draugais žaidžia paplūdimio tinklinį. Vienas iš didžiausių pomėgių – kulinarija. Labiausiai mėgsta ruošti mėsiškus patiekalus. Abejingas saldumynams ir vaisiams, tačiau Vietname valgė keptą žiurkę. Nenusivylė, skonis priminė triušieną, tik porcija buvo per maža. Indonezijoje ragavo kobros ir pitono.

4 Yra pametęs daug skėčių ir pirštinių. Pastaraisiais metais taip nenutinka, nes nesinešioja skėčio ir net žiemą nemūvi pirštinių.

5 Kai su žmona Lina viešėjo Indonezijoje, vietos keitykloje išsikeitė 300 JAV dolerių. Viešbutyje perskaičiavę gautus pinigus suprato, kad buvo apgauti – pinigų vertė prilygo 180 JAV dolerių.

6 Augina 10 metų dalmatinų veislės kalaitę Dolčę, kuri moka manipuliuoti žmonėmis, kad išpeštų naudos.

7 Mokykloje visiškai nesuprato chemijos ir matematikos. Geriausiai sekėsi muzika ir kūno kultūra. Kelerius metus lankė dramos studiją „Elementorius“.

8 Pirmąkart įsimylėjo būdamas ketverių. Su bendraamže mergaite susipažino atostogaudamas prie jūros. Porelė vaikščiodavo susikibusi už rankų. Kartą motina mergaitę nubaudė, o Džiugas vyriškai draugę apgynė – išbarė jos motiną.

9 Nelinkęs vėluoti, o jei taip nutinka, labai jaudinasi. Todėl į susitikimus stengiasi ateiti anksčiau. Jaučia silpnybę rankiniams laikrodžiams.

10 Nemėgsta nevalyvų žmonių. Laikosi atokiau nuo įkyruolių, taip pat vengia tų, kurie kalba užuominomis.

Parengė Rūta Peršonytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.