Po pertraukos į eterį grįžta A. Stašaitytė-Masalskienė

Po pertraukos į populiarios pokalbių laidos „Yra, kaip yra“ vedėjos poziciją grįžta visų mylima Asta Stašaitytė-Masalskienė, kurią LNK eteryje laikinai pavadavo Aušra Kilkuvienė. Asta jau nusifilmavo naujojo sezono klipe, kuriame jai teko nuotaikingas taksistės vaidmuo.

Asta teigia, kad dėl kasdienių rūpesčių ir darbų dažnai pamirštame save.
Asta teigia, kad dėl kasdienių rūpesčių ir darbų dažnai pamirštame save.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2016, 9:59 AM, atnaujinta May 18, 2017, 7:02 AM

Asta juokiasi, kad iš viso jos žiūrovai nematė devynis mėnesius. „Tai beveik nėštumas“, – kvatoja ji ir prisipažįsta, kad tos permainos buvo ypač reikalingos. Mat daugelis Astai sakė, kad ji nepakankamai myli save.

„Per šias atostogas supratau vieną svarbų dalyką – kaip reikia išeiti iš savo komforto zonos. Tai man leido suprasti, kad pasaulis neturi būti tobulas. Jis yra visoks. Apie tai ir pakalbėsime naujose sezono laidose, – šypsosi A.Stašaitytė-Masalskienė. – Šiandien galiu pasidžiaugti, kad patyriau gerą sugrįžimo jausmą. Tai buvo tarsi patvirtinimas, kad televizija yra būtent ta vieta, kurioje turiu būti. Labai pasiilgau komandos, žiūrovų, darbo.“

Asta teigia, kad dėl kasdienių rūpesčių ir darbų dažnai pamirštame save. „Daug kas sakydavo, kad aš nepakankamai save myliu, todėl per šį laiką mokiausi save mylėti. Naujų patirčių ieškojau naujuose dalykuose, paprastuose dalykuose, kurie nieko nekainuoja“, – sako A.Stašaitytė-Masalskienė.

Asta pasakojo, kad per šią pertrauką stengėsi atitrūkti nuo kasdienių darbų, rutinos ir išbandė daug naujų dalykų, kurie anksčiau atrodė keisti ir svetimi.

„Skridau oro balionu viena, užsienio kurortų paplūdimius iškeičiau į lietuvišką kaimą, o prieš kelias dienas ganiau šešiasdešimties avių bandą, – pasakoja laidos vedėja. – Pirmą kartą gyvenime susikūriau paskyrą „Facebook“. Jau trys dienos man žmonės rašo apie pokemonus. Eisiu pažiūrėti, gal rasiu kokį pievoje tarp avių. Ar šiltnamyje tarp pomidorų...“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.