Po skandalo LRT laidoje – dar vienas stulbinantis dalyvio išsišokimas

Šiuo metu aktorės Astos Baukutės vietoje nenorėtų atsidurti niekas. Po išsišokimo LRT laidoje „Atspėk dainą“ Asta smerkiama visuomenės.

Linas Lapėnas taip pat rodė nacistinius ženklus.
Linas Lapėnas taip pat rodė nacistinius ženklus.
Linas Lapėnas taip pat išsišoko laidoje „Atspėk dainą“.
Linas Lapėnas taip pat išsišoko laidoje „Atspėk dainą“.
Linas Lapėnas taip pat išsišoko laidoje „Atspėk dainą“.
Linas Lapėnas taip pat išsišoko laidoje „Atspėk dainą“.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 11, 2017, 12:10 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 10:02 AM

LRT laidoje „Atspėk dainą“ buvo parodytas epizodas, kuriame A.Baukutė, atspėjusi skambančią atlikėjo Simono Donskovo dainą, rodė nacistinį gestą – iškėlė ranką ir prie lūpų pridėjo pirštus lyg vaizduodama Adolfą Hitlerį. Aktorė taip pat kelis sykius sušuko: „Žydas“.

Pati aktorė teigė, kad tai – nesusipratimas. Ji tikrai laidoje nepolitikavo. Tačiau visuomenė ir netgi su A.Baukute dirbantys kolegos jai negailestingi.

„Sulaukiau grasinimų, kad mane reikia sušaudyti kaip žydę, – tokių žinučių gavau. Suprantu norą man moralizuoti, bet nereikia žeminti manęs kaip žmogaus. Turiu magistro laipsnį. Jei kam nors atrodo, kad esu kvaila, neadekvati, ir manyje tai matote, tai gal jumyse tai sėdi? Žmogus pirmiausia įžvelgia tai, kuo pats yra nuodėmingas“, – naujienų portalui lrytas.lt sakė A.Baukutė.

Po kilusio pasipiktinimo Lrytas.lt sulaukė skaitytojos laiško, kuri išreiškė pasipiktinimą.

„Visi kažkodėl praleido ir neeskaluoja tokio pat įvykio, kaip ir Baukutės, kuri rodė Hitlerio ženklą. Dar prieš šį incidentą gruodžio 30 dieną rodytoje laidoje atspėk dainą Lapėnas irgi demonstravo tą patį veiksmą“, – laiške rašė skaitytoja.

Nuotraukoje – renginių vedėjas klaipėdietis Linas Lapėnas. Iš nuotraukos matyti, kad vyras rodo tokius pat ženklus, kaip ir Asta Baukutė.

„Muzikinėje laidoje „Atspėk dainą“, vykstant filmavimui ir pagal dainos fragmentą atspėjus apdainuotojo pareigas – kareivis, netyčia parodžiau Hitlerį simbolizuojantį gestą. Televizijoje esu naujokas, turbūt net nepagalvojau ir nesitikėjau, kad tai paklius į eterį. Dėl to tikrai apgailestauju. Nei ko nors pažeminti, nei įžeisti nebuvo jokios minties“, – situaciją komentavo renginių vedėjas L.Lapėnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.