Artėjančio 50-mečio proga Filipas Kirkorovas pasidovanojo prabangų būstą

Rusų popkaraliumi tituluojamam dainininkui Filipui Kirkorovui šie metai jubiliejiniai: pavasarį jis švęs 50-metį. Iškilmėms dainininkas rengiasi iš anksto ir jau įteikė sau dovaną – didžiulį namą.

F.Kirkorovas.<br>T.Bauro nuotr.
F.Kirkorovas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Jan 28, 2017, 12:42 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 6:57 AM

Dainininkui F.Kirkorovui nėra ko skųstis gyvenimo sąlygomis: Maskvoje jis turi du butus (viename anksčiau gyveno su buvusia žmona Ala Pugačiova, dabar ten laiko koncertų kostiumus), namą Rubliovkos gyvenvietėje, kotedžą Bulgarijoje ir butą Majamyje (JAV).

Neseniai F.Kirkorovas su vaikais – penkiamete Ala Viktorija ir keturmečiu Martinu – persikėlė į naują būstą elitinėje Pamaskvio gyvenvietėje.

Dainininko užmiesčio namas yra unikalioje vietoje – Maskvos upės Miakinino salpoje, pusiasalyje, kurį iš trijų pusių skalauja Živopisnaja užutėkio vandenys. Čia grynas oras, tyla, veidrodinis vandens paviršius ir tik du kilometrai iki triukšmingo didmiesčio.

Gyvenvietėje, kurią vietos gyventojai vadina sala, tiktai 30 namų. Visi pastatyti pagal individualų projektą ir vienas už kitą įmantresni. Namus atitinka žemės sklypai. Pavyzdžiui, F.Kirkorovo vila iškilusi hektaro plote. O ir pats namas stebina užmojais.

Pirmame aukšte įrengtas kabinetas, virtuvė, valgomasis ir erdvi svetainė. Mansardą artistas atidavė vaikams – Ala Viktorija ir Martinas turi atskirus miegamuosius, drabužines ir tualetus. Abiem skirtas žaidimų kambarys nuo grindų iki lubų prikrautas žaislų ir įvairiausių dekoracijų: namukų, kalnelių, raketų.

Antrame aukšte F.Kirkorovas įrengė keletą miegamųjų: sau, tėvui Bedrosui ir jo žmonai Liudmilai, tetai Mari, kuri kartu yra ūkvedė ir vaikų auklė. Ten pat – trys drabužinės ir vonios kambariai bei dvi atskiros patalpos Filipo apdovanojimams bei gerbėjų dovanoms.

Įspūdingo dydžio priestate yra baseinas, sporto salė, sauna ir garažas keturiems automobiliams. Sklype stovi atskiras 170 kv. m ploto namelis namų tvarkytojams ir apsaugininkams, fontanas pagrindinėje alėjoje, rotonda, erdvi kepsnių ant grotelių zona, teniso aikštynas, kuris žiemą virsta čiuožykla, paplūdimys ir nedidelė koplyčia.

Nekilnojamojo turto specialistų vertinimu, už visą šią prabangą popkaraliui teko pakloti apie 12 mln. JAV dolerių (daugiau kaip 11 mln. eurų).

Suma neatrodo astronominė, jei turėsime galvoje, kad dainininkas, koncertų rengėjų duomenimis, už pasirodymą gauna apie 7 mln. rublių (apie 110 tūkst. eurų).

Visą interjerą Filipas kūrė pats, atiduodamas pirmenybę italų neoklasikai. Todėl žvaigždės namuose tiek daug šviesos, mikštasuolių, raižytų bufetų ir odinių sofų.

Be to, name daug F.Kirkorovo seniai pamėgto vokiečių dizainerio Thomo Hoffmano darbų. Dainininkas juos perka galerijose visame pasaulyje.

Į akis krinta ir sraigtiniai laiptai, pasak šeimininko, simbolizuojantys sudėtingą artisto kelią į sėkmę.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.