Dvynių besilaukianti Amal Clooney pastojo po dirbtinio apvaisinimo?

Holivudo žvaigždės George’o Clooney (55 m.) motina Nina Bruce Warren (77 m.) išplepėjo sūnaus paslaptis, susijusias su būsimomis jo atžalomis. Pasak jos, aktorius ir marti Amal (39 m.) turės berniuką ir mergaitę, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Amal ir George'as Clooney.<br>AP nuotr.
Amal ir George'as Clooney.<br>AP nuotr.
Amal ir George'as Clooney.<br>AP nuotr.
Amal ir George'as Clooney.<br>AP nuotr.
Amal ir George'as Clooney.<br>AP nuotr.
Amal ir George'as Clooney.<br>AP nuotr.
G. ir A.Clooney švyti iš laimės – jie susilauks dukters ir sūnaus.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
G. ir A.Clooney švyti iš laimės – jie susilauks dukters ir sūnaus.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
G.Clooney tėvai N.B.Warren ir Nickas Clooney nekantriai laukia anūkų.<br>„Scanpix“ nuotr.
G.Clooney tėvai N.B.Warren ir Nickas Clooney nekantriai laukia anūkų.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

„Lietuvos rytas“

2017-02-26 21:49, atnaujinta 2017-04-08 23:52

Neliko abejonių: po kelių mėnesių George’o ir Amal šeimos laukia džiaugsmingas įvykis. Anksčiau žurnalistai tik darė prielaidą pro didinamąjį stiklą tyrinėdami suapvalėjusį aktoriaus žmonos pilvą. Dabar G.Clooney motina patvirtino, kad pora laukiasi dvynių.

„Po kūdikį kiekvienam! – juokėsi patenkinta būsima senelė. – Berniukas ir mergaitė. Nuostabu! Mudu su vyru nepaprastai laimingi.“

Clooney poros vaikai turėtų gimti maždaug po keturių mėnesių. Kaip tvirtina žiniasklaida, po dirbtinio apvaisinimo.

„Kai George’as ir Amal sužinojo apie dvynius, nustebo ir šiek tiek išsigando.

Iki tol jie kalbėjo, kad užteks ir vieno kūdikio, bet žinia, jog turės berniuką ir mergaitę, labai nudžiugino. Jie jaučiasi taip, tarsi būtų laimėję šeimos „Jackpot“, – sakė žurnalistams artimas Amal draugas.

George’as ir Amal dirbtiniam apvaisinimui ryžosi vasarą. Aktoriaus žmona baiminosi procedūros, tačiau jos rezultatai pranoko visus lūkesčius.

Artimas G.Clooney draugas ir kolega Mattas Damonas (46 m.) praėjusią savaitę dalyvavo Ellen DeGemeres TV pokalbių laidoje ir kartu su vedėja apšnekėjo būsimą dviejų vaikų tėvą.

„Jūs turite dukterį, kuri jau lanko koledžą. O George’as tik dabar taps tėvu“, – pradėjo pokalbį Ellen.

Atsakydamas M.Damonas pareiškė, kad tai net juokinga: G.Clooney turi puikių draugų, didžiulę vyrų kompaniją, visų jų vaikai arba mokosi koledže, arba rengiasi į jį stoti, o George’ui viskas dar tik prasideda. M.Damonas pridūrė nustebęs, kai sužinojo, kad draugas taps iškart dviejų vaikų tėvu.

„O George’as tik patraukė pečiais: „Na, ir kas, juk tu turi keturis vaikus.“ Aš atsakiau: „Taip, bet jie atsirado ne iš karto. Nežinau, kaip tėvai susidoroja iškart su dviem. Tos bemiegės naktys... Tiesiog neįmanoma!“ – apie savo pokalbį su G.Clooney papasakojo M.Damonas E.DeGemeres pokalbių šou pabaigoje.

Apie artėjantį džiaugsmingą įvykį pranešė ir anoniminiai šaltiniai. Vienas jų teigė, kad praėjusių metų pabaigoje, kai G.Clooney filmavo komišką detektyvą „Suburbicon“, pas jį atėjo žmona Amal ir „Oskaro“ laimėtojas nušvito iš laimės.

„Amal pasisveikino, visiems paspaudė ranką ir nusišypsojo. Ji nieko neprašė, tiesiog norėjo pabūti filmavimo aikštelėje ir neatkreipti į save dėmesio, bet George’as to jai neleido – pasikvietė ir visiems pristatė, pavadino savo žmona. Buvo taip miela, ji taip jaudinosi“, – pasakojo šaltinis.

Nors laukia šeimos pagausėjimas, George’as ir Amal toliau dirba.

Amal tik neseniai nutraukė keliones, kurios gali kelti grėsmę jai ir kūdikiams. Atrodo, ir G.Clooney planuoja padaryti pertrauką, kad pasirengtų tėvystei.

Šią savaitę G.Clooney pirmą kartą pakomentavo žmonos nėštumą: „Mes su žmona išties esame labai laimingi, mums tai tikras nuotykis. Laukiame šeimos pagausėjimo plačiai išskėstomis rankomis!“ Vis dėlto aktorius prisipažino, kad kai tik gausybė draugų sužinojo, jog jis netrukus taps dviejų mažylių tėvu, jų elgesys pasikeitė.

„Kai tik pokalbyje atsiranda pauzė, jie visi kartu pradeda imituoti mažylių verksmą: „Beeee!“ – prisipažino G.Clooney Prancūzijos televizijos programai „Rencontres de cinema“. Paklaustas, ar netrikdo tai, kad tėvu taps būdamas tokio brandaus amžiaus, aktorius nusijuokė.

„Mane įkvepia Jeano Paulio Belmondo pavyzdys. Kai antroji žmona Natty Tardivel pagimdė dukterį, jam buvo jau 70 metų. Mano atvejis geresnis – kai gims vaikai, būsiu sulaukęs 56-erių“, – sakė aktorius.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.