Lietuvis siūlo pertvarkyti „Eurovizijos“ atrankos komisijos sudarymo sistemą

LNK laidoje „Yra, kaip yra“ dalyvavęs Juozas Raidonius tvirtino, kad dabartinis „Eurovizijos“ atrankos mechanizmas pasenęs.

Lietuvis siūlo pertvarkyti „Eurovizijos“ atrankos komisijos sudarymo sistemą.
Lietuvis siūlo pertvarkyti „Eurovizijos“ atrankos komisijos sudarymo sistemą.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 4, 2017, 12:22 PM, atnaujinta Apr 13, 2017, 5:43 PM

Vyras kreipėsi į Kultūros ministeriją su siūlymu performuoti „Eurovizijos“ atrankos komisiją. Juozas teigia, kad reikia sukurti feisbuko puslapį, kuriame visi norintieji būti komisijos nariais turėtų surašyti savo spėjimus, po Ukrainoje vyksiančios „Eurovizijos“ visi balsai būtų susumuoti, o teisingiausiai spėję galėtų tapti komisijos nariais.

Juozas teigia, kad gal tai ir nėra pats geriausias siūlymas, bet kol kas geresnių niekas nėra pateikęs.

Laidoje dalyvavusi dainininkė Paula pasakojo, kad ji nuo pat mažens svajojo būti atlikėja. Šiais metais mergina su daina „Let U Go“ dalyvavo nacionalinės atrankos finale. Ir nors Paula nelaimėjo, tačiau mergina jaučiasi nuostabiai, kadangi jos pasirodymas buvo stipriausias.

Šiuo metu Paula mokosi dešimtoje klasėje bei teigia, kad mokytojai buvo supratingi ir leisdavo dainininkei už pamokas atsiskaityti vėliau, kad mergina galėtų susiderinti repeticijas, mat jos kartais vykdavo net ir naktimis.

Po „Eurovizijos“ atrankos Paula susilaukė didelio dėmesio – jos dainą peržiūrėjo virš 70 tūkst. užsieniečių, o „Eurovizijos“ fanų tinklaraščiuose buvo teigiama, kad Paula – geriausia Lietuvos atstovė.

Tačiau atlikėja Valerija Iljinaitė teigė, kad Paulos įvaizdis – netinkamas, kadangi vos šešiolikos sulaukusi mergina negali „staipytis“ scenoje su tokiais rūbais. Tačiau pati Valerija iš nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos iškrito prieš pat finalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.