Atskleisti Alos Pugačiovos ir Filipo Kirkorovo santuokos užkulisiai

Rusijos estrados karaliumi tituluojamam popdainininkui Filipui Kirkorovui balandžio 30-ąją sukanka 50 metų. Jubiliejaus išvakarėse vyras prisiminė, kas jį ir Alą Pugačiovą (68 m.) kadaise suviliojo tuoktis.

 F.Kirkorovas ir A.Pugačiova.
 F.Kirkorovas ir A.Pugačiova.
  A.Pugačiovos ir F.Kirkorovo santuoka truko 11 metų.
  A.Pugačiovos ir F.Kirkorovo santuoka truko 11 metų.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-04-30 21:08

Vieno populiariausių Rusijos pramogų pasaulio žmonių F.Kirkorovo jubiliejaus maratonas prasidėjo daugiau kaip prieš savaitę atnaujintu šou „Aš“ (jį pastatė Franco Dragone – populiariausių „Cirque du Soleil“ spektaklių ir Celine Dion šou „A New Day“ autorius) Kremliaus rūmuose.

Tokių koncertų bus dešimt, šventę vainikuos prašmatnus banketas „saviems“.

Jubiliejaus išvakarėse F.Kirkorovas svečiavosi Andrejaus Malachovo televizijos laidoje „Šiandien vakare“. Studijoje lankėsi ir moteris, kuri turėjo įtakos šio dainininko likimui.

Tai Rusijos vakarėlių liūtės, TV laidų ir renginių vedėjos Ksenijos Sobčiak motina Liudmila Narusova, amžinatilsį Sankt Peterburgo mero Anatolijaus Sobčiako žmona. Ji atskleidė, kaip įkalbėjo F.Kirkorovą ir A.Pugačiovą tuoktis Sankt Peterburge.

„Filipui tuo metu buvo 27 metai. Jis koncertavo Sankt Peterburge. Po koncerto kartu vakarieniavome ir Filipas ėmė skųstis, kad jiems su Ala sunku Maskvoje įregistruoti santuoką – pagal įstatymus reikia laukti tam tikrą laikotarpį.

Mano vyras pasakė, kad jis, kaip meras, turi įgaliojimus iškart įregistruoti santuoką. Tai galioja tolimųjų reisų jūreiviams ir tiems, kurie išvyksta į Arktį ir Antarktidą. Ir pridūrė: „O jei Filipas ves Alą, tai bus dar kiečiau nei Arktis ir Antarktida kartu sudėjus!“ – prisiminė L.Narusova.

Per ceremoniją nutiko kai kas smagaus. Santuokos liudininkas Filipo ir Alos draugas Romanas Rodinas atvyko be gėlių ir tik tuomet susizgribo: „Aš juk liudininkas, turiu įteikti gėlių Alai.“

Kitas ceremonijos dalyvis prodiuseris Olegas Nepomniaščis rado išeitį: pamatė ant staliuko padėtą kažkieno puokštę, paėmė ją ir padavė Romanui.

„Imu tą puokštę ir matau, kad kažkokie žmonės įtartinai žvalgosi į mane. Na, nuėjome, įregistravome santuoką, padovanojau Alai tas gėles. Paskui jas išnešė ir padėjo ant stalo. Ir čia tie du žmonės, kurie mane atidžiai stebėjo, nueina į kambarį, kuriame sudėtos puokštės, suranda tą pačią, paima ir nuneša ją A.Sobčiakui – pasirodo, tai mero puokštė. Meras įteikė Alai tas pačias gėles“, – kitame TV šou – „Tiesioginis eteris“ – pasakojo R.Rodinas.

A.Pugačiova ir F.Kirkorovas santuoką įregistravo 1994-ųjų kovo 15-ąją Sankt Peterburge, o gegužės 15-ąją susituokė cerkvėje Jeruzalėje.

Apie poros skyrybas buvo paskelbta 2005-aisiais.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: iniciatyvą balsuoti už dvigubą pilietybę VRK kaltina agitavimu