Parodijų meistrė Stevie Ryan nusižudė. Manoma – neatlaikė patyčių

Įžymybių parodijavimu išgarsėjusi amerikiečių komikė Stevie Ryan (33 m.), atrodo, neatlaikė užgaulių savo kūrybos vertinimų. Moteris rasta nusižudžiusi.

Stevie Ryan. <br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
Stevie Ryan. <br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-23 23:43, atnaujinta 2017-07-24 16:09

Aktorė S.Ryan, kurios siužetai platformoje „YouTube“ versdavo kvatoti milijonus, buvo rasta negyva savo namuose Los Andžele.

Ji sėkmingai parodijuodavo tokias įžymybes kaip Amy Winehouse, Justinas Bieberis, Lady Gaga, Kim Kardashian, rašo Lietuvos ryto žurnalas TV antena.

Dėl to Stevie sulaukdavo ir piktų replikų – prie komiškų siužetų atsirasdavo įrašų, kuriais siūloma jai pačiai „nusižudyti ir neteršti gerų bei sąžiningų žmonių“.

„Galite būti talentingiausias žmogus pasaulyje, bet jeigu savo kūrybą įkelsite į internetą, gausite tonas neapykantos“, – prieš mirtį kalbėjo komikė.

Kelios dienos iki savižudybės S.Ryan internete paskelbė savo nuotrauką, kurioje ji nunarinusi galvą pusnuogė sėdi ant raudonų grindų.

„Raudonasis dugnas. P.S. Man buvo menstruacijos“, – prie nuotraukos parašė aktorė.

Slogi nuotaika S.Ryan kankino ne tik dėl piktų replikų viešojoje erdvėje – birželio pabaigoje ligoninėje mirė jos mylimas senelis. Socialiniame tinkle „Instagram“ aktorė paskelbė kelias nuotraukas, kuriose įsiamžinusi su juo. Gedinti anūkė rašė: „Mano svajonių žmogus, kurį aš pamatysiu tik sapnuose. Myliu tave.“

S.Ryan dažnai sulaukdavo televizininkų liaupsių. Pavyzdžiui, per TV kanalą VH1 ji du sezonus vedė šou „Stevie TV“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.