Laidoje „Virtuvės istorijos“ dėl sūnaus Mato ir dukros Sandros palankumo kulinarinėje dvikovoje susikovė garsi pramogų pasaulio pora – verslininkas Sigitas ir papuošalų kūrėja Natalija Martinavičiai.
Ruošiantis dvikovai, N. Martinavičienė prisipažino besijaudinanti – nustebinti savo gurmanus vaikus – nelengvas iššūkis, o S. Martinavičius išliko itin ramus. Pora atskleidė, kad dažniausiai išradingais ir skaniais patiekalais šeimą lepina Natalija, o Sigitas virtuvėje – retas svečias.
Nors ir jausdamas žmonos pranašumą virtuvėje, S. Martinavičius nenuvertino savo sugebėjimų ir buvo pasiruošęs kovai. „Savo firminį patiekalą turiu. Nuo studentų laikų tai yra kiaušinienė ir keptos bulvės su kefyru“, – juokdamasis sakė vyras.
Nuotaikingoms kulinarinėms varžytuvėms nusiteikę vyras ir žmona keliavo į skirtingas išmanaus dienos pietų restorano „ilunch“ puses: S. Martinavičius padedamas grilių meistro Vaidoto Rutkausko ant grilio kepė picą su vištiena, šonine, vyšniniais pomidorais ir mocarela, o N. Martinavičienė kartu su virtuvės šefe Ilona Juciūte ruošė kišą taip pat su vištiena, kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu.
Kuris patiekalas buvo palankiau įvertintas vaikų, nuspėti sudėtinga. Tačiau žmona Natalija nepasidavė konkurencijai ir pagyrė laidoje konkurentu tapusio vyro puikų darbą. „Iš tikrųjų norėčiau pasveikinti Sigitą pirmą kartą iškepus picą, tai pirmas tavo toks rimtas patiekalas“, – gražių žodžių vyrui negailėjo žmona.