Praeities nuodėmės griauna ir Johnny Deppo karjerą

Prodiuserio Harvey Weinsteino ir kitų lytiniu priekabiavimu apkaltintų Holivudo garsenybių skandalo banga gali nusinešti ir aktorių Johnny Deppą (54 m.) – jam gresia netekti vaidmens filmo „Fantastiniai gyvūnai ir kur juos rasti“ tęsinyje.

Aktoriaus J.Deppo populiarumas sparčiai mažėja.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktoriaus J.Deppo populiarumas sparčiai mažėja.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 26, 2017, 2:34 PM

Poteriados gerbėjai – o naujasis filmas susijęs su istorija apie Harį Poterį – mano, kad J.Deppas nė kiek ne geresnis už kitus lytinio priekabiavimo skandalo veikėjus, ir reikalauja išmesti jį iš filmo „Fantastiniai gyvūnai: Grindelvaldo nusikaltimai“.

Mat taip ir neįrodyta, kad J.Deppas nekaltas dėl Amber Heard mestų kaltinimų smurtavus, ją žeminus ir įžeidinėjus. Maža to, aktorius sutiko buvusiai žmonai sumokėti net 7 mln. dolerių, o ji šią sumą skyrė smurto artimoje aplinkoje aukų fondui.

Manoma, jog taip Johnny pasielgė norėdamas užgniaužti skandalą, kad byla nepasiektų teismo.

Naujojo filmo kūrėjus užplūdo tūkstančiai laiškų, kuriuose prašoma J.Deppą pašalinti iš filmavimo grupės.

„Jeigu režisierius Ridley Scottas galėjo į skandalą įsipainiojusį vieno vaidmens atlikėją pakeisti kitu aktoriumi likus mėnesiui iki filmo premjeros ir nepabūgo papildomų išlaidų, „Nusikaltimų...“ kūrėjai puikiausiai gali padaryti tą patį neaukodami tiek daug.

Juk filmavimas vos prasidėjo, premjera numatyta tik kitais metais!“ – tvirtinama viename kolektyvinių laiškų. (Turimas galvoje R.Scotto filmas „Visi pasaulio pinigai“, kuriame Holivudo veteranas Christopheris Plummeris pakeitė susikompromitavusį Keviną Spacey, – buvo skubiai perfilmuotos scenos, kuriose jis vaidino.)

Maža to, daugelis maginės fantastikos gerbėjų mano, kad kandidatas į J.Deppo vietą akivaizdus, – Colinas Farrellas, pirmame filme puikiai suvaidinęs persikūnijusį J.Deppo herojų.

Koks bus priimtas sprendimas, kol kas nežinia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.