„2 Donatai“ Londone surengė 12 valandų koncertą

Penktadienį „Muzikinėse kovose“ netrūko azarto ir netikėtų prisipažinimų, nes dėl tolesnės kovos varžėsi ypač įdomūs ir azartiški atlikėjai – grupė „2 Donatai“ stojo į muzikinę dvikovą su dainininku Mino.

 „Du Donatai“ Londone surengė 12 valandų koncertą.
 „Du Donatai“ Londone surengė 12 valandų koncertą.
 „Du Donatai“ Londone surengė 12 valandų koncertą.
 „Du Donatai“ Londone surengė 12 valandų koncertą.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-12-08 09:59

Filmuojant laidą netrūko įtampos, juoko, netikėtumų ir, aišku, puikios muzikos. Į svečius pas atlikėjus atskubėjo žavinga scenos pora, Irūna su Mariumi Jampolskiu, jie irgi atliko savo dainą.

„2 Donatai“ nustebino neeiliniais gebėjimais ir absoliučia klausa: jie atspėjo visas dainas, kurias buvo paruošę laidos rengėjai. Nenuostabu, juk su muzika ši grupė gali nesiskirti ištisas paras.

Filmuojant laidą, grupė pasakojo apie ilgiausią savo koncertą. Londone Donatų pasirodymas ten gyvenantiems tautiečiams truko net 12 valandų. Po tokio muzikavimo sako tenorėję palikti instrumentus ir kuo greičiau bėgti...

Mino prieš varžovus pasitelkė šokėjų būrį iš studijų „Hatora“ ir „Vijurkas“. Vis dėlto draugystė ir muzikos dvasia nugalėjo: stebėdamas, kaip dainuoja „2 Donatai“, Mino pats nejučia ėmė šokti, ypač pralinksmindamas ne tik varžovus, bet ir publiką.

Kokią dainą „Du Donatai“ sudainavo laidos komentatoriui Ramūnui Zilniui? Kodėl šis pasakė, kad žiūrėdamas šią laidą Rytis Cicinas verks? Ir kaip balsuos žiūrovai penktadienį stebėdami šią „Muzikinę kovą?“ Visi atsakymai gruodžio 8 d., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.