Gwyneth Paltrow kirpėjas – apie meilę 26 metais jaunesniam vyrui

„Tingėjau mokytis, praleidinėjau užsiėmimus, iš 600 kirpėjų pagal pažangumą buvau trečias nuo galo“, – prisipažino plaukų stilistas vokietis Udo Walzas (73 m.), kurio paslaugomis jau seniai naudojasi ekrano, politikos ir verslo įžymybės.

U.Walzas ir C.Thammas jau 24 metai kartu.
U.Walzas ir C.Thammas jau 24 metai kartu.
U.Walzas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
U.Walzas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
A.Merkel.
A.Merkel.
G.Paltrow.
G.Paltrow.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 26, 2017, 4:13 PM

Tarp jo klienčių – ir aktorė Gwyneth Paltrow (45 m.), ir Vokietijos kanclerė Angela Merkel (63 m.).

„Ponia M“, – taip U.Walzas viešai vadina Vokietijos vadovę. Stilisto nuomone, kol kanclerė nebuvo jo kliente, jos šukuosena buvo baisi.

„Kai manęs klausdavo, ar tai aš taip siaubingai apkirpau ponią A.Merkel, atsakydavau tvirtu „ne“, – pasakojo U.Walzas. Dabar žymiausią Vokietijos galvą U.Walzas kerpa vadinamuoju pažo stiliumi.

Stilistas žavisi A.Merkel ir dėl to rinkimuose balsuoja už jos vadovaujamą Krikščionių demokratų sąjungą.

„Kai ji pas mane lankėsi pastarąjį kartą, užsiminiau, kad už ją balsavau. Ji pasakė: „Ak, džiaugiuosi. Labai ačiū.“

Įžymybių plaukų stilistas neslepia, kad jo kėdėje klientai atsipalaiduoja, mielai bendrauja ir kartais atvirai pasakoja apie savo privatų gyvenimą. Jiems pasitikėjimo suteikia tai, kad U.Walzas moka laikyti liežuvį už dantų. Tačiau apie savo asmeninį gyvenimą jis pasakoja mielai. Tad koks tas vyras, kuriam savo išvaizdą patiki garsenybės?

Garbėtroška, patikimas ir itin aistringai dirbantis. Tokį U.Walzą pažįsta jo klientai.

„Tiesą sakant, jaunystėje buvau nepataisomas tinginys, – prisipažino madingas stilistas. – Tačiau sulaukęs 18-os pajutau begalinį garbės troškimą.

Norėjau tapti geriausias, bet darbdaviams pasitikėjimo nekėliau.

Nuvykau į Ciurichą (Šveicarija), bet ten manęs išskėstomis rankomis niekas nelaukė. Teko apeiti 1000 kirpyklų, kol pagaliau gavau darbą.“

Vėliau U.Walzas atsidūrė kurortiniame Šveicarijos mieste Sankt Morice. Ten viena jo klienčių buvo tuomet dar nepilnametė Christina Onassis – graikų laivininkystės magnato Aristotle‘io Onassio (jis vėliau vedė JAV prezidento Johno Fitzgeraldo Kennedy našlę Jacqueline) dukra.

„Christina nuolat mėtydavo ant grindų plaukų suktukus, o aš pamatęs tai suduodavau jai per pirštukus, – prisiminė U.Walzas. – Visi stebėjosi: gal esu pamišęs, kad šitaip bendrauju su multimilijardieriaus dukra?“

Holivudo aktorė G.Paltrow – ne tik U.Walzo klientė, bet ir viena artimiausių draugių.

Apie savo asmeninį gyvenimą pasakoti mėgstantis stilistas tikino, kad „Oskaro“ laureatė kartą dalijosi su juo antklode.

„Berlyne turėjau Gwyneth sušukuoti. Kai su savo lagaminėliu pasibeldžiau į aktorės duris, ji mane įleido ir grįžo į lovą, – prisiminė U.Walzas. – Kaip pasielgiau aš? Tiesiog atsiguliau šalia. O ji nebenorėjo, kad tvarkyčiau plaukus.“

Plaukų stilistas pabrėžė, kad jis, kaip ir A.Merkel, yra įsitikinęs, jog šeima galima laikyti tik vyro ir moters sąjungą.

Tačiau tokia nuostata jam nė kiek netrukdo gyventi su partneriu Carstenu Thammu (47 m.). Vyrai jau 24 metai kartu, o prieš devynerius metus įregistravo savo partnerystę.

Kažkada U.Walzas buvo susižadėjęs su moterimi, bet ją paliko per Kūčias.

„Pasakiau, kad einu pirkti cigarečių, įsėdau į taksi ir nuvažiavau pas savo tuometį viršininką. Buvau jaunas ir jį įsimylėjęs“, – prisiminė U.Walzas.

Nuo to laiko plaukų grožio specialistas atvirai kalba apie savo homoseksualumą. Jis tikina: Carstenas – jo didžioji meilė.

„Mano gyvenimas toks, apie kokį galima tik pasvajoti. Noriu, kad jis tęstųsi dar ilgai“, – sakė Berlyne gyvenantis elito kirpėjas.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.