Grupės „2 Donatai“ narys pripažįsta: padažnėjo naktys, kai su žmona miega atskirai

Kuri iš šių žinomų moterų – Natalija Bunkė ar Justė Arlauskaitė-Jazzu – uždirba daugiau? Toks netikėtas klausimas nuskambėjo žaidime „Moterys prieš vyrus“.

„2 Donatai“.<br>Grupės archyvo nuotr.
„2 Donatai“.<br>Grupės archyvo nuotr.
„2 Donatai“.<br>I.Boiko nuotr.
„2 Donatai“.<br>I.Boiko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 7, 2018, 4:04 PM

„Tikrai Natalija“, – sakė Vilija Matačiūnaitė. Su atlikėjos nuomone sutiko ir kitos moterų komandos narės – aktorė Neringa Nekrašiūtė ir dainininkė Kotryna Juodzevičiūtė. Nors visos jos pasirinko N. Bunkę, komandos kapitonė ir laidos vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė turėjo kitą variantą.

Jono Nainio paklausta, kodėl nesutinka su savo komanda, Nijolė įvardino koncertinius turus – moters nuomone, tūkstantines minias didžiausiose šalies arenose sutraukianti Jazzu turėtų uždirbti daugiau. Tiesa, V. Matačiūnaitė svarstė, kad šimtas vyrų, atsakiusių į klausimą, jį galėjo suprasti kitaip – ne kiek uždirba moteris, o jos vyras, todėl ir pasirinko N. Bunkę.

„Aš sakyčiau kitaip, bet trys prieš vieną...“ – sprendimą priimė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.

Laidos metu nuskambėjo dar daugiau intriguojančių klausimų ir stebinančių atsakymų. Kiek moterų su vyru miega skirtingose lovose? Atsakymas privalėjo būti pateiktas procentais, galima paklaida – 10 proc. Tokią užduotį išgirdęs grupės „2 Donatai“ narys Donatas Čižauskas papasakojo savo istoriją.

„Dabar kažkaip padažnėjo tos naktys, kai pradėjau knarkti, – juokėsi jis. – Sunku atsakyt, nes kartais būna, kad knarkiu, bet ji vis tiek išmiega.“

Žaidimų šou su Jonu Nainiu ir Nijole Pareigyte-Rukaitiene priešakyje – jau šį trečiadienio vakarą, 20:30 val., per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?