Astrologė Vaiva Budraitytė prakalbo apie dingusį 2 metų berniuką

Panevėžio rajone dingęs dvimetis ant kojų sukėlė visus. Berniuko ieškojo gausios policijos, ugniagesių pajėgos. Tarnyboms talkino savanoriai. Tačiau mažamečio dingimas iki šiol – didžiulė mįslė. Kas nutiko tą lemtingą vakarą ir kokia šios tragiškos istorijos baigtis, imasi atsakyti garsiausia šalies astrologė Vaiva Budraitytė (57 m.).

 Vaiva Budraitytė.
 Vaiva Budraitytė.
 Vaiva Budraitytė.
 Vaiva Budraitytė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-02-14 11:19, atnaujinta 2018-02-14 22:46

„Aš pasižiūrėjau to dingusio vaikelio horoskopą. Galiu pasakyti, kad jis gimė ypač nepalankiu metu. O blogiausia, kad tai įvyko labai nepalankioj vietoj. Aš esu linkusi mistifikuoti šį dingimą. Niekas neįvyksta atsitiktinai. Tas namas, ta vieta, galima sakyti, prakeikta. Tai yra demono valdoma aplinka“, – laidoje „Ant bangos“ bauginančiomis pranašystėmis dalijosi V. Budraitytė.

Pasak žinomos būrėjos, šeimos nelaimė buvo neišvengiama: „Man toje aplinkoje gaila tik mamos. Aš neįsivaizduoju, kaip dvejų metų neturintis vaikas gali lakstyti lauke vienas. Viena akimi jį kažkas lyg stebi, lyg nestebi. Aš protu to nesuvokiu. Visais atvejais tai yra tėvų nepriežiūra. O žvelgiant į horoskopą matosi, kad tas berniukas būtų dingęs, jei ne dabar, tai po mėnesio. Toje vietoje dedasi siaubingi dalykai“.

Astrologė atskleidė daugiau šiurpių detalių apie dingusį berniuką ir jo šeimą.

Žadą atimančios V. Budraitytės prognozės ir visą Lietuvą sudrebinusių naujienų dešimtukas su Kristupu Krivicku ir Natalija Bunke laidoje „Ant bangos“ šį trečiadienį 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.