Prabilo seksualiniu priekabiavimu kaltinamo prodiuserio žmona

„Jaučiausi visiškai sugniuždyta. Aš to nenusipelniau“, – sunkiai tramdydama ašaras kalbėjo į seksualinio priekabiavimo skandalą įklimpusio prodiuserio Harvey Weinsteino (66 m.) žmona Georgina Chapman (42 m.).

H.Weinsteinas ir G.Chapman.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
H.Weinsteinas ir G.Chapman.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 27, 2018, 12:52 PM, atnaujinta May 27, 2018, 2:58 PM

Šiuo metu skyrybų formalumus tvarkanti moteris pirmą kartą prabilo apie savo vyro paklydimus. Manoma, kad nuo jo yra nukentėjusios daugiau nei 40 moterų.

Kai apie H.Weinsteino klystkelius tapo žinoma visam pasauliui, sugriuvo ne tik jo karjera, bet ir šeima. Žmona, drabužių dizainerė G.Chapman, susirinko daiktus ir išėjo iš namų.

Birželį pasirodysiančiame amerikietiškame „Vogue“ numeryje moteris papasakojo apie įvykius, kurie nutiko praėjusį rudenį.

G.Chapman dirba amerikiečių kompanijoje „Marchesa“, kuri puošia pasaulines įžymybes. Ar ji būtų pasiekusi tokios sėkmės, jei ne įtakingo sutuoktinio palaikymas?

„Visada laikiau mūsų santuoką laiminga. Harvey buvo nuostabus partneris, draugas, patarėjas, – pasakojo G.Chapman. – Aš juo pasitikėjau, todėl iš pradžių paprasčiausiai negalėjau patikėti mestais kaltinimais.

Juolab kad pirmosios seksualinio priekabiavimo istorijos buvo iš to laikotarpio, kai mes dar nebuvome drauge. Bet vėliau pasipylė kitos istorijos.

Per penkias dienas numečiau puspenkto kilogramo.

Mano organizmas nebepriėmė maisto, nuolat svaigo galva.

Ir dabar dar jaučiuosi labai blogai. Prieš kelias dienas lipau laiptais, sustojau ir ilgai negalėjau atgauti kvapo.

Koks bus mano vaikų gyvenimas? (Sutuoktiniai turi penkiametį sūnų Dashiellą ir septynmetę dukterį Indią. – Red.) Ką jiems sakys žmonės? Vaikai juk iki šiol myli savo tėvą.“

Įsiplieskus skandalui G.Chapman prireikė psichologo pagalbos.

„Kartais imdavau garsiai raudoti, kartais ištikdavo pykčio priepuoliai. Bet kai pagaliau įsisąmoninau, kas įvyko, nusprendžiau: man reikia judėti pirmyn“, – pasakojo G.Chapman.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.