Laura Harrier: jauna revoliucionierė, avinti „Louis Vuitton“ bateliais

„Daugiau su šalčiu neteks kovoti. Pasiruošiau mėgautis saulės spinduliais“, – džiugiai tarė Laura Harrier žengdama iš lėktuvo, atskraidinusio į Los Andželą.

Laura Harrier. <br>„Scanpix“ nuotr.
Laura Harrier. <br>„Scanpix“ nuotr.
Kadras iš filmo „Žmogus Voras: grįžimas namo“.
Kadras iš filmo „Žmogus Voras: grįžimas namo“.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 11, 2018, 9:10 PM

Modelio ir aktorės L.Harrier gyvenime prasidėjo naujas etapas. Pernai pasirodžiusio nuotykių filmo „Žmogus Voras: grįžimas namo“ (Spider-Man: Homecoming) žvaigždė paliko Niujorką ir atvyko į Holivudą, kuriame jai, ko gero, teks užsibūti.

Dar mokydamasi vidurinėje gražuolė nusprendė tapti modeliu. Dabar 28 metų moteris gali pasigirti didžiuliu populiarumu.

Iš pradžių tik mados katalogams pozavusi Laura greitai tapo ir tokių pasaulinio garso mados žurnalų kaip „Vogue“, „Cosmopolitan“, „Elle“, „Glamour“ veidu.

Su aprangos kompanija „American Eagle“ ir kosmetikos priemonių gigante „L’Oreal“ dirbusią išskirtinės išvaizdos manekenę dabar galime išvysti „Louis Vuitton“ kolekcijų pristatymuose.

L.Harrier netgi buvo išrinkta šių Prancūzijos mados namų 2018 metų pavasario kolekcijos veidu ir Italijos prekių ženklo „Bvlgari“ ambasadore.

Lauros tėvas – afroamerikietis, motina turi lenkų ir britų kraujo. Mergaitę nuo vaikystės viliojo ir mada, ir vaidyba.

„Visuomet mėgau rinktis drabužius. Stilius man nėra aiškiai apibrėžta formulė. Jį jaučiu instinktyviai, – pasakojo mergina. – Su pavydu žiūrėdavau į žmones TV ekrane, tačiau beveik nematydavau tokių kaip aš.“

Ambicinga gražuolė niekaip negalėjo apsispręsti, ką pasirinkti, – modelio darbą ar aktorystę. Todėl išbandė ir tai, ir tai.

Baigusi mokyklą ji įstojo į prestižinę Williamo Espero studijos vaidybos mokyklą.

„Tai buvo sunkiausias, tačiau geriausias kada nors priimtas sprendimas“, – pasirinkimą gyvenimą sieti ne tik su mados pasauliu aiškino gražuolė.

Populiarumą merginai pelnė vaidmuo nuotykių filme „Žmogus Voras: grįžimas namo“.

Laura įkūnijo pagrindinio herojaus Piterio Parkerio (Tomas Hollandas) mylimąją Lizą Alan. Kitą Piterio širdį virpinančią merginą vaidino aktorė ir dainininkė Zendaya (21 m.).

„Retai kada veiksmo filme išvysite dvi tamsiaodes moteris.

Pakviesdami mus abi filmuotis juostos kūrėjai parodė modernų požiūrį, – pagyrų negailėjo Laura. – Jaučiuosi be galo laiminga, kad moterys ir mažumų atstovai mūsų visuomenėje vis labiau girdimi.

Gyvename barjerų griovimo laikais. Trokštu, kad visi barjerai kuo greičiau būtų sunaikinti.“

„Iš Lauros vaidmens mūsų filme galima spręsti, kad ši prabangius drabužius ir batelius mėgstanti mergina Holivude sukels perversmą“, – džiaugėsi filmo „Žmogus Voras: grįžimas namo“ režisierius Jonas Wattsas.

Parengė Agnė Mačiulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.