Žurnalistai išlaisvino Valakampių paplūdimį nuo iškrypėlių puolimo

KK2 įspėja: Vilniuje – iškrypėlių antplūdis. Laidos KK2 žurnalistas Ervinas surengė pasalą Valakampių paplūdimyje bei užfiksavo ne vieną vyrą, kuris šalia paplūdimio slampinėjo visiškai nuogas ir, aplinkinių pasakojimais, net tenkino lytinę aistrą.

 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 29, 2018, 11:30 AM

Žmonės trečiadienio KK2 laidoje pasakos, kad nuogi vyrai dažnai lankosi paplūdimyje ir išdarinėja įvairius dalykus: „Jie ten miške vaikšto. Visą jų būrį radom, jie ten vartosi kaip šašlykai ir keičiasi. Mūsų nekliudo, bet kai mes į mišką nueinam, matom, kaip jie ten duodasi“.

Gelbėtojai atskleidė dar daugiau pikantiškų detalių apie vyrų veiklą: „Viską matome, ką jie ten daro... Jie tenkina vienas kitą“.

Žurnalistui priartėjus prie nuogų vyrų, vienas krito it negyvas bei atsisakė bendrauti su žiniasklaidos atstovais, o kiti pasileido bėgti į visas puses.

Pasipiktinę pliažų lankytojai teigia, kad sunku net patikėti, kad tokie dalykai gali vykti: „Net neįtarėm ir tikrai labai nesmagu. Negalvojom, kad šalia mūsų gali vykti tokie dalykai“.

Kitas poilsiautojas sako, kad miške nuogų vyrų sutikti galima nuolat: „Jie atlieka ten savo veiksmus ir keičiasi pamainomis“.

Reportažą žiūrėkite šį trečiadienio vakarą laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.