Pirmoji naujojo sezono laida bus lyg duoklė pasibaigusiai karštajai vasarai ir laidos vedėjai susitiks studijoje, įrengtoje Smiltynėje ant Kuršių marių kranto.
Kaip įprastai vėluojantis Gian Luca krantine atskries savo motoroleriu su kava rankose. Taigi, tradiciškai laida prasidės nuo rytinės kavos puodelio bei geros nuotaikos.
Kulinarinė laidos dalis, prie kurios vairo stos Gian Luca, bus skirta jau legenda tapusioms cukinijoms, kai vasaros pabaigoje ir rudens pradžioje visi bando jomis atsikratyti.
Temperamentingasis italas pagamins Italijoje populiarius įdarytų cukinijų laivelius, o įdarą paruoš iš konservuoto tuno, kuris pasak pačio virtuvės šefo, šiuo metu yra užvaldęs visą jo meniu.
Konditerinė laidos dalis taip pat bus skirta itališkiems patiekalams ir Ali paruoš jo pačio patobulintą bei egzotiškais akcentais pagardintą tradicinį ir bene populiariausią vasarišką desertą Italijoje – panakotą.
Profesionalus konditeris patikins, kad šis receptas yra labai paprastas bei įkandamas net pradedantiesiems, o jo skonis prilygstantis palaimai. Gian Luca liks sužavėtas ir taip skubės valgyti, kad vaizdas televizijos ekranuose bus kaip iš tos pasakos: „... per barzdą varvėjo, burnoj neturėjau...“.