Vaikelio laukiantys Irma ir Linas Adomaičiai žino, kokios spalvos bus jo drabužėliai

„Šiuo metu nieko toli į ateitį neplanuojame. Gyvename vienos savaitės įvykiais“, – LRT laidos „Gyvenimas“ žiūrovams kalbėjo Linas ir Irma Adomaičiai. Aštuonerius metus susituokusi pora spalį susilauks pirmagimio, apie kurį ilgai svajojo.

 Irma ir Linas Adomaičiai.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 Irma ir Linas Adomaičiai.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 19, 2018, 2:58 PM, atnaujinta Sep 19, 2018, 3:02 PM

„Na, žmonės dažnai planuoja – dabar norime vaikelio, o dabar nenorime. O Dievas ima ir iš jų planų pasijuokia“, – šypsosi laimingas Linas. Jam pritaria ir Irma: „Žmonės planuoja, o vaikelis ima ir pasirenka, pas ką ir kada ateiti. Mes labai tuo tikime ir džiaugiamės, kad mus jau pasirinko.“

Nepaisant džiugaus jaudulio, kasdienių darbų pora taip pat neapleidžia – Linas ruošiasi didžiulio koncertinio turo pasirodymams, naujoje, dvejus metus įrenginėtoje studijoje baigia kurti dainas būsimam albumui. Tačiau visa tai nublanksta prieš vaikelio laukimą.

„Jis mums dabar pats svarbiausias”, – glostydamas suapvalėjusį žmonos pilvuką šypsosi dainininkas.

Džiugią naujieną pora sužinojo vasarį, likus dviem dienoms iki ilgai planuotos kelionės į Čilę. Nors buvo kilę abejonių, ar saugu besilaukiančiai moteriai leistis į tolimą kelią, gydytojai tam neprieštaravo ir laimingi būsimi tėvai išskrido už tūkstančių kilometrų.

Dėl to dabar labai džiaugiasi – Irmai pavyko išvengti gripo epidemijos, o dėl gero oro, puikaus maisto ir nuostabių emocijų nėštumas tapo dar džiugesnis. O grįžę sutuoktiniai buvo priversti pasinerti į buities rūpesčius.

„Reikia šiek tiek pasiremontuoti namus, išsirinkti vežimėlį, lovytę, kitų kūdikiui būtinų dalykų”, – pasakojo Linas, nesėpdamas, kad jau žino, kokios spalvos pirkiniai tiks kūdikiui.

Tai šį vakarą 19:30 val. juodu su Irma atskleis ir LRT TELEVIZIJOS laidos „Gyvenimas” žiūrovams. Vedėjas Edvardas Žičkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.