Seksualusis Dmitrijus Nagijevas stebina kardinaliais pokyčiais

Aktorius ir laidų vedėjas Dmitrijus Nagijevas sugrįžta į didžiuosius kino ekranus su pačiu svarbiausiu savo kino karjeroje projektu – „Pasmerktasis“, kurį Lietuvos žiūrovai galės pamatyti nuo rugsėjo 28 dienos.

 D. Nagijevas.
 D. Nagijevas.
 Filmo kadrai.
 Filmo kadrai.
 Filmo kadrai.
 Filmo kadrai.
 Filmo kadrai.
 Filmo kadrai.
 Filmo kadrai.
 Filmo kadrai.
 Filmo kadrai.
 Filmo kadrai.
 Filmo kadrai.
 Filmo kadrai.
 Filmo kadrai.
 Filmo kadrai.
 D. Nagijevas.<br> Socialinių tinklų nuotr.
 D. Nagijevas.<br> Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Sep 20, 2018, 9:34 AM

Dramatiškiausias ir labai daug pastangų reikalavęs filmas aktoriaus karjeroje tapo jam tikru iššūkiu. Jis turėjo šiai rolei pasiruošti ne vien tik emocionaliai, kad galėtų perteikti visą savo vaidinamo personažo patirtą skausmą, bet ir nuo savęs nusimesti amžinojo chuligano įvaizdį, kurį jam pastaraisiais metais sukūrė jo televiziniai projektai kaip „Virtuvė“ ar „Fizrukas“.

Kardinali Dmitrijaus Nagijevo transformacija kino ekrane tapo ir dideliu įrodymu, jog jis nėra vien juokdarys, bet ir rimtus vaidmenis galintis atlikti profesionalas.

Šiame naujausiame žymaus režisieriaus, sukūrusio katastrofų filmą „Žemės drebėjimas“ ir Holivudo veiksmo trilerį „Amerikietiškas apiplėšimas“,  Sariko Andreasjano filme siužetas sukasi aplink statybų inžinierių Vitalijų Kalojevą (akt. Dmitrijus Nagijevas), kuris vieną dieną praranda viską, ką taip mylėjo – žmoną ir vaikus, kurie krisdami į Barseloną žuvo aviakatastrofoje, jų lėktuvui susidūrus su krovininiu.

Nepajėgiantis susitaikyti su artimųjų mirtimi, Vitalijus tvirtai tiki, jog dėl to yra kaltas neatsakingas skrydžių dispečerio darbas. Pasiryžęs įrodyti savo tiesą Vitalijus nusprendžia surasti  tą žmogų, kuris iš jo atėmė gyvenimo džiaugsmą.

Taip pat filme svarbius vaidmenis atliko Roza Chairulina, Michailas Gorevojus, Irina Bezrukova, Sebastianas Sisakas ir lietuvis Andrius Paulavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.