Algis Ramanauskas rusiškos muzikos atlikimą prilygino viešam genitalijų eksponavimui

Šią ketvirtadienio pavakarę 17.35 val. LNK laidoje „Yra, kaip yra“ bus diskutuojama apie lietuvių vaikų dalyvavimą Rusijos stovyklose ir Rusijos įtaką mūsų šalies saugumui. 

 A. Ramanauskas. 
 A. Ramanauskas. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 27, 2018, 2:38 PM, atnaujinta Sep 27, 2018, 2:57 PM

Televizijos ir radijo laidų vedėjas Algis Ramanauskas sakė, kad Lietuva nederėtų turėti jokių ryšių su Rusija.

Tačiau laidoje dalyvavusi dainininkė Vitalija Katunskytė buvo kitokios nuomonės.

V. Katunskytė kalbėjo, kad ji dažnai susilaukiant klausimų, kodėl ji atlieka dainas rusiškai. Moteris sakė, daugelis lietuvių yra gimę dar Sovietų Sąjungoje, todėl yra pripratę prie to meto dainų ir melodijų.

Be to, Vitalija atskleidė, kad turi daug gerbėjų iš Rusijos.

Vitalija teigė, kad su valstybėmis kaimynėmis mes turime sugyventi gražiuoju ir nereikia taip aršiai taškytis purvais. Anot dainininkės, jai yra negražu, kad tokie dainininkai kaip Gazmanovas nėra įleidžiami į Lietuvą.

Tuo metu A. Ramanauskas teigė, kad šiuolaikinė rusiška popmuzika negali patikti niekam.

Vyras laidoje sakė, kad tokia muzika turėtų džiaugtis nebent beždžionės, bebrai ir voverės. A. Ramauskas teigė, kad tokia muzika yra nusikaltimas prieš krikščioniškąją civilizaciją.

TV laidų vedėjas laidoje aiškino, kad, jeigu būtų jo valia, jis rusiškos muzikos atlikimą kriminalizuotų ir prilygintų viešam genitalijų eksponavimui.

Laidoje dalyvausiantis Akmenės rajono meras Vitalijus Mitrofanovas patvirtino, kad Akmenės vaikų šokių kolektyvas rugpjūtį vyko į stovyklą Rusijoje.

Meras sakė, kad Akmenės savivaldybė bendradarbiauja su Briansko miestu Rusijoje.

V. Mitrofanovas teigė, kad kelionė buvo išnaudota Lietuvos propagandai – į stovyklą vykstantys vaikai negalėjo nei filmuotis, nei fotografuotis, nei duoti interviu Rusijos žiniasklaidai, o prieš išvyką meras susitiko su vaikų tėvais ir jiems davė Užsienio reikalų ministerijos paruoštą medžiagą apie tokio tipo keliones į Rusiją.

Politikos apžvalgininkas Marius Laurinavičius pasakojo, kad visuomenėje dar vis nesupranta, kad Rusija – šalis, kuri kelia didelę grėsmę Lietuvos egzistavimui. Anot jo, mūsų šalyje yra per mažai investuojama į pasipriešinimą informaciniam karui ir švietimui.

M. Laurinavičius teigė, kad siųsdami mokyklinukus į stovyklas Rusijoje – elgiasi sąmoningai ir ciniškai. Apžvalgininkas siūlė Lietuvoje steigti oficialų registrą, kuriame būtų nurodomas savivaldybės, įstaigos ir įmonės, kurios bendradarbiauja su Rusijos rėžimu.

Žurnalistas sakė, kad jo požiūriu, bendrovė „Yandex“ yra Rusijos žvalgybos priedanga Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.