Buvusio Simo Jasaičio advokato Alberto Bandžiaus sužadėtinė prabilo apie karčią gyvenimo patirtį

Garsenybių skyrybų istorijose sužibėjęs advokatas Albertas Bandžius viešai pristatė savo išrinktąją Sigutę Junker. Teisininkas atskleidė, kad su savo sužadėtine šiltus jausmus puoselėja keletą mėnesių.

 Išskirtinis A. Bandžiaus sužadėtinės interviu: „Likimas mus suvedė ypatingu būdu“.
 Išskirtinis A. Bandžiaus sužadėtinės interviu: „Likimas mus suvedė ypatingu būdu“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-20 13:49, atnaujinta 2018-11-20 14:17

A. Bandžius jau užsakė savo mylimajai sužadėtuvių žiedą, kurį gamina viena žinomiausių šalies juvelyrių. Pora prabyla ir apie ypatingą likimo vingį, kuris, pasak poros, būtent ir suvedė juos.

„Dalyvaujant jūsų laidoje, Vilija Lobačiuvienė man įteikė sagą ir pasakė, kad ji padės man susirasti moterį, kuri mane vertins. Sunku patikėti, bet tokią pačią sagą turi ir Sigutė. Kai aš jai ją parodžiau, ji negalėjo tuo patikėti.

Mes garsiai prabilome apie savo santykius. Ir tai padarėme dėl to, kad įrodytume, kad mūsų santykiai rimti. Sigutė krito man į akį jau nuo pirmosios pažinties dienos socialiniuose tinkluose“, – pasakoja A. Bandžius.

Advokatas jau išrinko sužadėtuvių žiedą, kurį, pasak jo, gaminti ėmėsi viena garsiausių šalies juvelyrių.

Sigutė Junker įsitikinusi, kad tarpusavio ryši su A. Bandžiumi atrasti padėjo ne tik magiški sutapimai, tačiau juos jungia ir karti gyvenimo patirtis:

„Mus suvedė likimas. Mus lydi ne tik keisti ženklai, bet ir panašios asmeninio gyvenimo istorijos. Albertas kovoja dėl savo vaikų.

Man taip pat teko kovoti dėl savo dukrelės, kai ją nuo manęs paslepė ir aš turėjau grobti pati savo vaiką. Kad galėčiau ją išsivežt į Lietuvą“, – laidoje „Ant bangos“ pasakojo A. Bandžiaus sužadėtinė.

A.Bandžius su sužadėtine S. Junker prabilo ne tik apie svaiginančius jausmus, sužadėtuves, bet ir filmo scenarijaus vertus išgyvenimus, kai S. Junker teko grobti savo dukrelę iš buvusio vyro. 

„Ant bangos“ – trečiadienį ir ketvirtadienį, 21.00 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.