70-metį netrukus švęsiantis R. Gere'as su perpus jaunesne žmona susilaukė kūdikio

Vaikai – geriausia dovana, net jei ji įteikiama 70-mečio proga. Tuo įsitikinęs Holivudo aktorius Richardas Gere’as, su perpus jaunesne žmona Alejandra Silva (35 m.) praėjusią savaitę susilaukęs kūdikio.

R.Gere'o ir A.Silvos meilės istorija – tarsi iš romantiškų filmų, kurie išgarsino aktorių.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
R.Gere'o ir A.Silvos meilės istorija – tarsi iš romantiškų filmų, kurie išgarsino aktorių.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
R.Gere'o ir A.Silvos meilės istorija – tarsi iš romantiškų filmų, kurie išgarsino aktorių.<br>IPA / SIPA / „Scanpix“ nuotr.
R.Gere'o ir A.Silvos meilės istorija – tarsi iš romantiškų filmų, kurie išgarsino aktorių.<br>IPA / SIPA / „Scanpix“ nuotr.
R.Gere'o ir A.Silvos meilės istorija – tarsi iš romantiškų filmų, kurie išgarsino aktorių.<br>PPE / „Thorton“ / SIPA / „Scanpix“ nuotr.
R.Gere'o ir A.Silvos meilės istorija – tarsi iš romantiškų filmų, kurie išgarsino aktorių.<br>PPE / „Thorton“ / SIPA / „Scanpix“ nuotr.
Budizmą išpažįstantys R.Gere'as ir A.Silva lankėsi pas popiežių Pranciškų.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
Budizmą išpažįstantys R.Gere'as ir A.Silva lankėsi pas popiežių Pranciškų.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
2002-2016 m. R.Gere'as buvo vedęs aktorę C.Lowell.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
2002-2016 m. R.Gere'as buvo vedęs aktorę C.Lowell.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2019-02-16 12:08

Aktorius ir viešųjų ryšių specialistė augins sūnų Alexandrą. Tai pirmas pernai balandį susituokusių ispanės ir amerikiečio bendras vaikas.

Iš ankstesnių santuokų abu jie turi po sūnų: R.Gere’as – 18-metį Homerą, A.Silva – 6 metų Albertą.

Auksinio gaublio laureato R.Gere’o žmona Alejandra apie nėštumą rugsėjį paskelbė instagrame.

„Labai svarbi akimirka, įvykusi vos prieš kelias minutes... Palaiminamas mūsų brangiausias. Niekam apie tai nesakėme, kol su juo susipažino pats Dalai Lama“, – rašė moteris po nuotrauka, kurioje jai pilvą glosto Dalai Lama.

Tibeto dvasinio lyderio draugu laikomas budizmo išpažinėjas R.Gere’as nuotraukoje stovi greta.

Legendinė Holivudo figūra, nepamirštamų filmų „Amerikietiškas žigolas“ ir „Graži moteris“ žvaigždė R.Gere’as su A.Silva pradėjo draugauti dar neišsiskyręs su žmona Carey Lowell – galutinai skyrybų reikalus pora sutvarkė tik 2016-aisiais.

Aktorius, per gyvenimą užkariavęs daugybės garsių moterų širdis, beveik metus sugebėjo slėpti romaną su Alejandra. Ir tik sėkmingai įveikę laiko išbandymą juodu 2015-ųjų vasarą pasirodė filmo „Minutės pertraukėlė protui“ (Time Out Of Mind) premjeroje Madride.

Šioje režisieriaus Oreno Movermano dramoje R.Gere’as įkūnijo Niujorko benamį.

Žengdami raudonu kilimu Alejandra ir Richardas atrodė laimingi ir nejaučiantys 34 metų skirtumo.

Nors tuomet ir artėjo prie 70-ies, aktorius spinduliavo žavesį.

Netrukus pora pasirodė ir Taorminos kino festivalyje Italijoje.

Ilgainiui santykiai darėsi vis rimtesni, todėl aktorius ėmė skubinti užsitęsusias skyrybas. Kad galiausiai atsikratytų 1100 kvadratinių metrų namo Niujorke, R.Gere’as pradinę 65 mln. dolerių kainą sumažino kone perpus – iki 36,5 mln. dolerių.

Būstą nupirko garsus Amerikos TV laidų vedėjas Mattas Laueris.

Už palyginti nedidelę sumą R.Gere’as įsigijo namą su 12 miegamųjų, dviem svečių nameliais, sodu, baseinu ir arbatos paviljonu.

Aktorius, kuris per karjerą nusifilmavo daugiau kaip 60 juostų, troško naują gyvenimo etapą pradėti kitur.

Holivudo veteranas su A.Silva, kuri anksčiau vadinta viešųjų ryšių guru, bet ilgainiui pasitraukė iš šios srities, draugavo ketverius metus, kol 2018-ųjų pavasarį susituokė.

Viename interviu Alejandra savo širdies draugą pavadino „išskirtiniu vyru, kuris sudrebino mano pasaulį“.

meilės istorija – tarsi iš romantiškų filmų, kurie išgarsino R.Gere’ą.

Viskas prasidėjo 2014-aisiais Pozitane (Italija). Vieną vasaros popietę į čia įsikūrusį A.Silvos vadovaujamą viešbutį atvyko Holivudo aktorius, nusprendęs porą dienų pailsėti.

Pakako kelių žvilgsnių ir jie pajuto magišką trauką. Abu tvirtina, kad tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio.

R.Gere’as lepino Alejandrą gėlėmis ir meldė dar kartą susitikti.

Nei šešių tūkstančių kilometrų atstumas (kino žvaigždė gyveno Niujorke, ji – Madride), nei skirtingi religiniai įsitikinimai, nei amžiaus skirtumas nesutrukdė šiai meilei.

Richardas pasipiršo romantiškame viešbutyje sename Prancūzijos miestelyje. Tai įvyko per Alejandros gimtadienį.

„Prisimindama tą akimirką vis dar jaudinuosi“, – prisipažino moteris interviu, duotame jau po vestuvių.

Katalikė Alejandra priėmė budizmą ir persikėlė į Niujorką, kad pradėtų naują gyvenimą. Savo ruožtu R.Gere’as pareiškė, kad dėl meilės A.Silvai yra pasirengęs palikti Holivudą.

Pora oficialiai įteisino santuoką Madride, o vestuves pagal budistų tradicijas vėliau atšventė R.Gere’o rančoje Niujorko priemiestyje.

Vestuvių ceremonija rūpinosi Alejandros pusseserė Paola. Ji padėjo persiūti nuotakos suknelę, kurią tekėdama vilkėjo Alejandros motina.

Visa tai buvo laikoma paslaptyje.

„Mes su Paola – puiki komanda! Ji nepaliko manęs nė akimirkos. Paolos dėka viskas pavyko be priekaištų“, – džiaugėsi A.Silva.

Vestuvių vietai papuošti pora daug ką atsivežė iš Indijos. Iš Džaipuro – palapines, kurias nukabinėjo Tibeto vėliavomis, o sode žydėjo magnolijos ir vyšnios – net gamta įteikė nuostabią dovaną. Alejandra į tuoktuvių ceremoniją atvažiavo vadinamuoju tuktuku, vairuojamu Richardo, – tai buvo staigmena svečiams.

Jaunieji apsikeitė žiedais, kuriuos atnešė jų vaikai.

Tai buvo ispaniška šventė su puikia flamenko šokėjų grupe. Maistas buvo paprastas, daug gėrybių – tiesiai iš daržo. Alejandros dėdė Gabrielis vestuvių išvakarėse ruošė ispanų nacionalinį patiekalą – dvi didžiules keptuves paeljos.

Iš Ispanijos atskrido daugiau kaip 20 žmonių. Rytais visi vestuvininkai darė jogos pratimus viešbutyje, esančiame netoli rančos.

Per vestuves būta ir netikėtumų – Richardas ir Alejandra šoko su flamenko grupe.

„Beje, Richardas yra labai geras šokėjas. Po poros žingsnių jis pagriebė mikrofoną ir, visų nuostabai, pradėjo dainuoti. To net aš nesitikėjau“, – džiaugėsi A.Silva.

Po vestuvių kalbėdamas su žurnalo „Hello“ korespondente aktorius nuolat liaupsino žmoną.

„Aš laimingiausias žmogus pasaulyje. Kaipgi galėčiau toks nebūti? Esu vedęs gražiausią moterį, kuri dar ir protinga, jautri, linksma ir kantri.

Ji moka atleisti, be to, yra gera virėja – ruošia skaniausias pasaulyje salotas. Alejandra medituoja, ji – vegetarė, nuostabi mama, mokanti prisiliesti kaip angelas.

Maža to, ji ispanė. Kas gali būti geriau?“ – džiaugėsi Richardas.

Ne mažiau gražių žodžių po tuoktuvių ceremonijos savo vyrui skyrė ir Alejandra: „Buvau pasiklydusi gyvenime, o pažintis su juo man vėl grąžino džiaugsmą. Tai kukliausias, jausmingiausias, maloniausias, dėmesingiausias, linksmiausias ir dosniausias vyras. Esu labai įsimylėjusi. Nebūna nė dienos, kad iš jo neišgirsčiau, kokia esu jam svarbi.

Richardas žino, kad beprotiškai jį myliu, teikiu jam ramybę ir stabilumą. Manau, jis džiaugiasi, kad nesu aktorė ar modelis. Šios profesijos manęs niekada nedomino. Prisipažinsiu, kad niekada nesitikėjau sutikti vyro, kuris tiesiog tobulai man tiktų.“

Paklausta, ar jiems netrukdo amžiaus skirtumas, Alejandra nusijuokė: „Richardas man pažadėjo bent 20 nuostabių metų kartu. Jis trykšta energija, yra aktyvesnis už mane. Kartais nespėju paskui jį!“

Katalikų šeimoje užaugusi, bet dėl mylimojo budizmą priėmusi moteris už šį virsmą taip pat dėkoja jam.

„Budizmas tarsi pažadino, atvėrė duris į naują gyvenimą. Už tai visuomet būsiu dėkinga Richardui.

Mano gyvenimas pasikeitė į gera. Supratau meditacijos galią, sugebėjau pažvelgti į save ir supantį pasaulį. Supratau, kaip svarbu padėti varguoliams“, – sakė A.Silva.

Praeityje – ne vienos skyrybos

* Aktoriui R.Gere’ui ši santuoka jau trečia: 1991–1995 metais jis buvo susituokęs su supermodeliu Cindy Crawford (52 m.), o 2002–2016 metais – su aktore Carey Lowell (57 m.), kadaise taip pat ragavusia modelio duonos. Ji jam pagimdė sūnų Homerą. Šeimoje augo ne tik sūnus, bet ir Carey duktė Hannah iš ankstesnės santuokos.

* Tiksli Richardo ir Carey skyrybų priežastis nebuvo nurodyta. Kalbėta, kad sutuoktinių gyvenimo būdas buvo per daug skirtingas: C.Lowell patinka lankytis vakarėliuose, bendrauti su žmonėmis, o budizmo sekėjas R.Gere’as mieliau renkasi tylą ir ramybę.

* Kita vertus, Carey visada baiminosi, kad vyras jai bus neištikimas. „Richardas myli žmoną, bet žavisi kitomis moterimis. Dėl to Carey nuolat jaučia įtampą. Jau vien mintis apie neištikimybę jai kelia kančią. Carey nuo tokių išgyvenimų labai pavargsta“, – prieš kelerius metus yra kalbėjęs Carey ir Richardo artimas bičiulis.

* Dėl santuokos nutraukimo į teismą 2012 metais kreipėsi C.Lowell.

* R.Gere’o romanų sąrašas – netrumpas. Jame galima rasti tokias damas kaip Kim Basinger, Diana Ross, Julia Roberts, Barbra Streisand, Uma Thurman.

* A.Silva – buvusi finansų ir kasybos pramonės magnato Roberto Friedlando sūnaus Govindo žmona. Juodu turi sūnų Albertą.

* Alejandros tėvas yra buvęs Madrido „Real“ futbolo klubo viceprezidentas Ignacio Silva.

R.Gere’as buvo vedęs aktorę C.Lowell.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.