Paris Hilton širdį užkariavo 14 metų jaunesnis modelis

Prabangių viešbučių tinklo paveldėtoja Paris Hilton (37 m.) mėgaujasi 14 metų jaunesnio modelio Jordano Barretto draugija.

„Scanpix“ nuotr.
„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 16, 2019, 4:23 PM

Vos prieš porą mėnesių sužadėtuves su aktoriumi Chrisu Zylka (33 m.) nutraukusi P.Hilton ir australų modelis J.Barrettas kartu pasirodė neseniai Florencijoje vykusiame labdaros vakare.

Paris ir Jordanas bendravo taip meiliai, kad niekam nekilo abejonių, jog jie puoselėja ne tik draugiškus jausmus.

Gandai apie P.Hilton ir J.Barretto romaną sklandė ir prieš trejus metus, tačiau tuomet vaikinas juos kategoriškai paneigė.

Per 2018-ųjų sutiktuves susižadėję P.Hilton ir Ch.Zylka kivirčytis pradėjo vasarą, o lapkritį nusprendė sukti skirtingais keliais.

Po skyrybų aktorius skundėsi neatgaunantis maždaug 2 milijonų JAV dolerių (apie 1,7 mln. eurų) vertės sužadėtuvių žiedo, tačiau Paris į skundus nereagavo.

Gruodį pasirodė pranešimų, kad geidžiamiausia pasaulio nuotaka vadinama P.Hilton norėtų susilaukti kūdikio, todėl ieško spermos donoro, kuris būtų kilmingas, puikios išvaizdos ir aukšto intelekto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.