Paaiškėjo, ką dabar veikia sunkiaatletis ir buvęs TV laidų vedėjas Ramūnas Vyšniauskas

Sunkiaatlečiui ir buvusiam televizijos laidų vedėjui Ramūnui Vyšniauskui (42 m.) ir sporte, ir versle teko patirti ir pergalių džiaugsmą, ir pralaimėjimo kartėlį.

R.Vyšniauskas nėrė į verslą.  <br>A.Kubaičio nuotr.
R.Vyšniauskas nėrė į verslą.  <br>A.Kubaičio nuotr.
R.Vyšniauskas nėrė į verslą.  <br>T.Bauro nuotr.
R.Vyšniauskas nėrė į verslą.  <br>T.Bauro nuotr.
R.Vyšniauskas nėrė į verslą.  <br>P.Lileikio nuotr.
R.Vyšniauskas nėrė į verslą.  <br>P.Lileikio nuotr.
R.Vyšniauskas Pekino olimpinėse žaidynėse. <br>M.Kulbio nuotr.
R.Vyšniauskas Pekino olimpinėse žaidynėse. <br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2019-03-10 14:58

Klaipėdoje gyvenantį R.Vyšniauską televizijos žiūrovai bene geriausiai prisimena iš humoro laidos „Lalaila“ (LNK).

2004-aisiais pasirodžiusioje ir ketverius metus gyvavusioje laidoje sportininkas su dviem seksualiomis blondinėmis Zita ir Gita pristatinėjo juokingus vaizdo siužetus.

„Pasirodydavau ir kitose laidose. Su Jogaila Morkūnu, Audriumi Siaurusevičiumi ir Aiste Stonyte vedžiau „Pusryčių klubą“, – prisiminė R.Vyšniauskas. – Truputį teko ir vaidinti: 2000-aisiais – Raimundo Banionio režisuotame seriale „Kartu“, vėliau – Alvydo Šlepiko kurtame seriale „Sniego skonis“.

Patikdavo dirbti televizijoje, nejaučiau jokios baimės. Kai sportavau, gyvenau ir treniravausi Trakų irklavimo bazėje, tad nulėkti iki Vilniaus buvo vienas malonumas.“

Paskutinis didesnis R.Vyšniausko darbas televizijoje – LRT šou „Delfinai ir žvaigždės“. Vieną sezoną jis buvo varžytuvių dalyvis, kitą – teisėjas.

Sporto karjerą 2014 metais baigęs R.Vyšniauskas ėmėsi sau neįprastos veiklos – nėrė į informacinių technologijų verslą.

„Pradėjome verslą, apie kurį iš pradžių nieko neišmanėme, bet sukomės, – prisiminė buvęs olimpietis. – Kai įmonė bankrutavo, ėmiau svarstyti, ką pasirinkti.

Kas kiekvienam žmogui svarbiausia? Nė vienas neapsieina be maisto. Todėl ėmiausi maitinimo verslo.“

Prieš trejus metus jis nustebino klaipėdiečius pagrindinėje Herkaus Manto gatvėje atidaręs kavinę, kurioje visi patiekalai kainavo po vieną eurą.

R.Vyšniauskas svajojo įkurti pigių kavinių tinklą Lietuvoje, tačiau viltys sužlugo.

„Kavinę teko uždaryti, kai pernai sausio 1-ąją įsigaliojo valstiečių ir žaliųjų įvestas draudimas pardavinėti alkoholį jaunesniems nei 20 metų asmenims, – su apmaudu kalbėjo verslininkas. – Pas mus lankydavosi tūkstančiai žmonių, daugiausia – jaunimas.

Kodėl jie turi sėdėti namie ar bendrabutyje ir gurkšnoti parduotuvėje nusipirktą alų, kai gali atsigaivinti ir pigiai užkąsti normalioje kavinės aplinkoje? Tačiau priėmus įstatymo pataisą mūsų apyvarta trigubai sumažėjo.“

Prieš porą savaičių R.Vyšniauskas Klaipėdos centre atidarė sveiko maisto restoraną „Sveika vyšnia“. Čia patiekalai be blogųjų riebalų, desertai – be cukraus.

„Galime nustebinti tuos, kurie įsivaizduoja, kad sportuojantys žmonės tevalgo virtą vištos krūtinėlę ir ryžius. Mes siūlome įvairiausių valgių – net ir lazanijos.

Juk svarbiausia – produktai, o juos renkamės itin atidžiai. Pas mus pavalgę žmonės bus žvalūs, neapsunkę“, – kalbėjo restorano šeimininkas.

Sudarinėdamas valgiaraštį jis konsultavosi su Lietuvos olimpinės rinktinės vyriausiuoju gydytoju Daliumi Barkausku, sporto treneriu ir mitybos specialistu Andriumi Pauliukevičiumi, kitais žinovais.

Jau antri metai mažesniuose šalies prekybos centruose, Lietuvos, Latvijos, Estijos degalinėse galima nusipirkti buvusio sunkiaatlečio įmonėje sukurto ir gaminamo gaiviojo nealkoholinio gėrimo iš arbūzų ar kokosų.

„Su šiuo produktu tikimės patekti į tarptautinę rinką“, – entuziazmo nestokojo R.Vyšniauskas.

Neseniai su žmona Inese oficialiai išsiskyręs R.Vyšniauskas apie buvusią sutuoktinę atsiliepia tik gerai.

„Labai gerbiu savo buvusią žmoną, turime du nuostabius vaikus – aštuonerių sūnų ir penkerių dukrą, jais rūpinamės kartu“, – sakė pašnekovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.