Su antra žmona besiskiriantis Andrius Šedžius užminė mįslę: kas jų melodramoje meluoja?

Verslininką ir politiką Andrių Šedžių (43 m.), atrodo, kankina galvosopis dėl moterų. Skyrybos su 16 metų jaunesne antra žmona Monika dar neįvyko, o apie draugystę su juo jau pasakoja Erdvilė (21 m.). Ar tikrai verslininkas negali atsispirti jaunų merginų vilionėms?

A.Šedžius ir E.Pilvinytė gyvena po vienu stogu, kartu lankosi kavinėse, pramoginiuose renginiuose.<br>Kadras iš laidos  „Nuo... Iki...“.
A.Šedžius ir E.Pilvinytė gyvena po vienu stogu, kartu lankosi kavinėse, pramoginiuose renginiuose.<br>Kadras iš laidos  „Nuo... Iki...“.
Sausį M. ir A.Šedžiai būtų šventę šeštąsias santuokos metines, tačiau dabar susitinka teismuose dėl skyrybų.<br>D.Umbraso nuotr.
Sausį M. ir A.Šedžiai būtų šventę šeštąsias santuokos metines, tačiau dabar susitinka teismuose dėl skyrybų.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 23, 2019, 6:08 AM, atnaujinta Apr 23, 2019, 8:22 AM

Apie Šiaulių verslininką milijonierių A.Šedžių šiomis dienomis netrūksta tokių naujienų, kad būtų galima tik pajuokauti: jis – tarsi aistringos muilo operos herojus.

Prieš porą savaičių spaudoje buvo aprašomas verslininko ir jo žmonos vizažo specialistės ir grupės „Naujos pupytės“ narės Monikos Kvietkutės-Šedžiuvienės skyrybų procesas. O vėliau šią žinią pakeitė kita, kuri pribloškė ne tik visuomenę, bet esą ir patį Andrių.

Erdvilė Pilvinytė savo paskyroje socialiniame tinkle ne tik paviešino nuotrauką su A.Šedžiumi iš renginio Šiauliuose, bet ir vienam portalų davė itin atvirą interviu.

Ji prisistatė esanti naujoji verslininko mylimoji, papasakojo apie jųdviejų pažintį Dubline, rimtus santykius, gyvenimą kartu ir Andriaus meilės prisipažinimus.

„Aš apie tai nieko nežinojau, man tai buvo staigmena, šokas, nusivylimas, nes taip žmonės nesielgia. Esame draugai ir, jeigu tavo draugas, tariamas ar įsivaizduojamas, taip pasielgia, vadinu tai išdavyste.

Suprantu, kad jaunam žmogui reikia dėmesio, populiarumo, bet visa tai buvo galima padaryti ir kitaip.

Aš niekada taip nesielgčiau – nieko nesakęs vienas nepasakočiau istorijos, kurioje figūruoja du žmonės“, – LNK laidoje „Nuo... Iki...“ apmaudą liejo A.Šedžius.

Andrius sakė dėl tokio merginos poelgio nepykstantis, bet praradęs pasitikėjimą. Verslininkas spėliojo, kad galbūt Erdvilė taip pasielgė siekdama populiarumo ar norėdama atkreipti į save dėmesį.

Paklaustas, ar būtų leidęs atvirauti, jeigu būtų pasiteiravusi jo nuomonės, verslininkas tvirtai atsakė: „Aišku, kad ne. Man visai negaila, kad žmogus, kuris šalia manęs atsidūrė tam tikru laiku ir tam tikroje vietoje, pasidaro matomesnis, o gal jam net tai praverčia gyvenime.

Tik man labai keista, kai po to tokie žmonės bando dar kartą manimi pasinaudoti, o tada sako, kad aš neva naudojuosi jų populiarumu. Čia yra mano ir mano kol kas dar žmonos Monikos istorija.

Aš sukūriau verslą – įmonę „Monikita“, kuri prekiauja maisto papildais. Monika buvo įmonės veidas. Dabar teisme girdžiu ir priekaištų, ir grasinimų ieškiniu, kad ta įmonė naudojasi Monikos veidu be leidimo ir iš to uždirba pinigų. Man ir norisi paklausti: „Monika, per ką tu tapai tokia žinoma?“ Tai parodo, koks yra žmogus.“

Pasak A.Šedžiaus, Erdvilė minėtame interviu pasakė daug netiesos: jis niekada nežadėjęs nei rimtų santykių, nei bendros ateities.

„Nuo pat pirmos dienos sakiau, kad negali būti jokios kalbos apie santykius, kol esu neišsiskyręs. Tą sakau atvirai, girdint visiems Lietuvos žmonėms. Kai turėsiu oficialią laisvę, tada ir spręsiu, kaip toliau elgtis. Iki tol jokių pareiškimų apie jokius santykius neskelbiau ir neskelbsiu – nei viešų, nei neviešų“, – sakė vyras.

Monika jau yra prisipažinusi, kad turi kitą draugą – bendraamžį Dovydą, bet Andrius jos gyvenimo nekomentuoja – kaip nori, taip ir daro.

„Man tai nėra pavyzdys. Aš gyvenu pagal savo padorumo kriterijus, o Monika – pagal savo“, – apibendrino besiskiriantis vyras.

Kas tuomet A.Šedžiui yra Erdvilė?

„Mes esame draugai. Nesiruošiu teisintis ir pasakoti apie savo miegamojo reikalus. Aš tiesiai sakau: su Erdvile esame tiesiog draugai, ir taškas.

O kas ką mano – kiekvieno vaizduotės reikalas“, – teigė Andrius.

Interviu, duotame praėjusių metų rudenį, A.Šedžius tvirtino, kad jo širdis laisva. Tačiau žiniasklaidoje nauja mylimąja prisistačiusi Erdvilė atviravo, kad jos ir garsaus verslininko santykiai rimti, o žodį „myliu“ iš jo girdėjusi ne kartą. Kas meluoja?

„Aš nemeluoju: šiandien mano širdį užėmusi meilė vaikams, artimiesiems, bet moters meilei vietos kol kas nėra. Nenoriu įsileisti į širdį jokių stipresnių jausmų, nes noriu baigti vienus santykius“, – aiškino šiaulietis.

Vadinasi, meluoja Erdvilė? „Negaliu kalbėti už kitą žmogų. Vienam gali atrodyti vienaip, kitam – kitaip. Jeigu jai taip atrodo, negaliu sakyti, kad meluoja“, – savo poziciją paaiškino Erdvilės draugas.

Atsakydamas į klausimą, ar nekenkia lovelaso etiketė, A.Šedžius teigė, kad lovelasas yra tas, kuris keičia moteris vieną po kitos.

„Aš nekeičiu moters vienos po kitos. Taip, aš turiu draugę, kuriai 21 metai, na ir kas? Ar čia kas nors nelegalu? Ar kas nors amoralu?

Aš suprantu, Petras Gražulis galėtų man prikaišioti dėl amoralumo, jei gyvenčiau su vyru.

Man galėtų žmonės prikaišioti, jei gyvenčiau su nepilnamete, bet mergina 21 metų, kas negerai?“ – stebėjosi A.Šedžius.

Ką reiškia skyrybos, pasak Andriaus, gali suprasti tik tie, kurie tai patyrė. Žmonės iš vienišumo kartais prikrečia kvailysčių, kartais prasigeria. Jis nenorėjo būti vienas, todėl ir pradėjo bendrauti su Erdvile.

„Šiuo metu iš tikrųjų sunku gyventi vienam. Likimas mane suvedė su Erdvile ir mes puikiai sutariame kaip draugai.

Kai visą dieną dirbi, grįžti į tuščius namus – ne maloniausias jausmas. Tai slegia. Visada malonu, kai grįžęs namo randi draugą, su kuriuo gali pabendrauti, pasikalbėti.

Aš dar kartą pabrėžiu, kad tai ne vyro ir moters santykis, o draugų santykis. Taip, mes gyvename vienuose namuose ir aš to neneigiu, tačiau kalbėti apie rimtus santykius, planuoti ateitį ir tai viešai pasakoti – visai kas kita“, – skirtumus tarp meilės ir draugystės apibūdino vienatvės negalintis pakelti vyras.

Andrius sakė galėjęs kone kas savaitę susirasti naują draugę trumpalaikiams susitikimams – įvairių moterų pasiūlymų ir kvietimų gauna kone kasdien, tačiau taip nesielgia.

Geriau turėti vieną žmogų, su kuriuo gali leisti laiką, kartu eiti į kavines, lankytis renginiuose: „Kad neišprotėčiau nuo vienatvės, tai buvo vienas geriausių sprendimų.“

Vis dėlto ar jis nesijaučia bent truputį įsimylėjęs?

„Nesijaučiu“, – šyptelėjęs papurtė galvą Andrius.

Paklaustas, ar nemanąs, kad šis pareiškimas, paneigiantis visa, kas prieš porą savaičių pasklido viešai, labai įžeis Erdvilę, A.Šedžius pasiteisino: „Jeigu turėčiau dešimt gyvenimų, galbūt kalbėčiau kitaip, bet turiu tik vieną. Tikrai nenoriu nieko įžeisti ir dėl nieko atsiprašinėti.“

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.