Vyrams užkariauti Alos Pugačiovos širdį pavykdavo tik trumpam

Švelni. Mylinti. Aistringa. Reikli. Tokiais ir panašiais epitetais Rusijos dainininkę Alą Pugačiovą apibūdina kadaise jos mylėti vyrai. Kai kurie jų ir šiandien vis dar linkę šildytis praėjusią savaitę 70-metį atšventusios įžymybės šlovės spinduliuose.

A.Pugačiova praėjusią savaitę atšventė savo 70-metį.  <br>„Sputnik“ / „Scanpix“ nuotr.
A.Pugačiova praėjusią savaitę atšventė savo 70-metį.  <br>„Sputnik“ / „Scanpix“ nuotr.
A.Pugačiova ir M.Orbakas susilaukė dukters Kristinos. 
A.Pugačiova ir M.Orbakas susilaukė dukters Kristinos. 
A.Pugačiova su A.Stefanovičiumi...
A.Pugačiova su A.Stefanovičiumi...
A.Pugačiova su S.Čelebanovu. 
A.Pugačiova su S.Čelebanovu. 
A.Pugačiova su F.Kirkorovu.  
A.Pugačiova su F.Kirkorovu.  
A.Pugačiova su M.Galkinu. 
A.Pugačiova su M.Galkinu. 
A.Pugačiova su J.Boldinu.
A.Pugačiova su J.Boldinu.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2019-04-28 22:01, atnaujinta 2019-04-29 10:35

Buvęs cirko artistas lietuvis Mykolas Orbakas (74 m.) – pirmas oficialus A.Pugačiovos sutuoktinis, su kuriuo ji susilaukė dukters Kristinos (47 m.). Jų vedybos įvyko 1969 metais kuklioje Maskvos koldūninėje.

„Alos motina pasakė: „Kam tas restoranas? Mes patys viską pasiruošime.“

Tad į Maskvą atvykusios mano ir Alos motinos kelias dienas ruošė visokius patiekalus, – Andrejaus Malachovo vedamoje laidoje „Tiesioginis eteris“ („Rosija 1“) prisiminė M.Orbakas. – O Alos tėtis apskritai buvo genialus – tais laikais iš kažkur sugebėjo gauti tris dėžes konjako.

Tai buvo prašmatnios vestuvės, kuriose dalyvavo gal 80 žmonių.“

Buvęs estrados primadonos sutuoktinis prisiminė ir tai, kaip taupiai švęsdavo gimtadienius. A.Pugačiova yra gimusi balandžio 15-ąją, M.Orbakas – balandžio 16-ąją.

„Iki vidurnakčio švęsdavome Alos, o po jo – mano gimtadienį, – šypsodamasis pasakojo M.Orbakas. – Draugai būdavo nepatenkinti.

Jie sakydavo: „Dovanos – dvi, o puota tik viena.“

Laidos žiūrovai išvydo ir vaizdų iš Lietuvos pajūrio. Šventojoje M.Orbakas parodė savo tėvų vasarnamį, kuriame mėgo atostogauti su šeima. Jis filmavimo grupę nuvedė į paplūdimį, kuriame susirinkdavo mažai žmonių, tad buvo galima mėgautis ramybe.

„Kristina čia mėgdavo rytais pasivaikščioti. Kai bangos į krantą išmesdavo žolių, jose būdavo gintaro.

Kartą duktė aptiko didelį gabalą gintaro.

Kristina padėdavo mano mamai darbuotis turguje, stovėdavo prie prekystalio“, – pasakojo M.Orbakas.

Kai A.Malachovas paklausė, kodėl 1973-iaisiais išsiskyrė su Ala, vyras atsakė aptakiai: „Buvome jauni, aistringi, nekontroliuojami, pavydūs.“

Antras A.Pugačiovos vyras buvo režisierius Aleksandras Stefanovičius (74 m.).

„Kartą paskambino bičiulis poetas Leonidas Derbeniovas ir pakvietė į svečius. Esą pas jį yra talentinga dainininkė, kuriai sunkiai klojasi.

Atvykęs išvydau rudaplaukę, liekną, simpatišką merginą putliomis lūpomis. Pakviečiau ją į restoraną.

Ten ji peiliu įsipjovė pirštą, ant užrašų knygutės užlašino kraujo ir parašė: „Tai Alos Pugačiovos kraujas. Kai turėsite laisvo laiko, nustatykite, kurios jis grupės. Dainuoti mane šaukia kraujas.“, – prisiminė A.Stefanovičius, išsaugojęs krauju paženklintą dainininkės užrašų knygutę.

Tais pat metais režisierius ir atlikėja susituokė. „Gyvenome širdis į širdį. Per ketverius santuokos metus nė karto nesusipykome.

Man ji buvo švelni, miela ir gera, o su savo muzikantais – griežta, valdinga, profesionali ir dalykiška.“

Nors dar buvo ištekėjusi, A.Pugačiova užmezgė romaną su būsimu trečiu vyru muzikos prodiuseriu Jevgenijumi Boldinu (71 m.).

Namų tvarkytoja Liudmila Narodnova, kuri pas primadoną dirbo 30 metų, įsitikinusi, kad Jevgenijus šeimininkei tiko labiausiai.

„Jis buvo šeimyniškas, tvarkė buitį, ruošė maistą. Be to, buvo išvaizdus“, – sakė L.Narodnova.

J.Boldinas tapo ne tik A.Pugačiovos mylimuoju, bet ir jos kolektyvo direktoriumi. Penkerius metus jie gyveno nesusituokę, o oficialiai santykius įteisino 1985-aisiais.

Santuoka nutrūko 1993 metais. Ir šį kartą – dėl dainininkės neištikimybės. 1986-aisiais Ala įsimylėjo septyneriais metais jaunesnį roko dainininką Vladimirą Kuzminą.

J.Boldinas, sužinojęs apie žmonos romaną, pasielgė kilniai – išsikraustė į kitą butą. A.Pugačiovos namuose apsigyveno meilužis.

Kai po dvejų metų A.Pugačiovos jausmai V.Kuzminui išblėso, J.Boldinas grįžo. Vis dėlto jų laimė truko neilgai.

1990-aisiais A.Pugačiova įsimylėjo žavų pradedantį dainininką Sergejų Čelobanovą (57 m.), kuris tuo metu buvo vedęs ir turėjo du vaikus.

Televizijos studijoje S.Čelobanovas negailėjo liaupsių buvusiai mylimajai. „Kai ateina meilė, visa kita tampa nesvarbu, – aiškino jis. – Meilė – aukščiau visko. Kokią Alos dainą aš labiausiai mėgstu? Tokios nėra. Ji pati yra mano mėgstamiausia daina.“

Beje, gyvendamas su A.Pugačiova S.Čelobanovas buvo priklausomas nuo narkotikų ir alkoholio. Didelę įtaką turinti primadona kartą pasikvietė narkologinio dispanserio vadovą ir kažką sušnabždėjo į ausį.

Kitą dieną medikas atnešė dainininko ligos istoriją. A.Pugačiova svečio akivaizdoje ją suplėšė, skutelius sudėjo ant padėklo ir padegė.

Šio meilės romano J.Boldinas neištvėrė ir pora išsiskyrė. Netrukus ėmė sklisti kalbos, kad ne už kalnų – ketvirtos A.Pugačiovos vestuvės.

Jos iš tiesų įvyko, tačiau dainininkė ištekėjo ne už S.Čelobanovo, o už atkakliai jos dėmesio siekusio dainininko Filipo Kirkorovo (51 m.).

A.Pugačiova laidoje prisiminė sunkias jų bendro gyvenimo akimirkas.

„Aš tris kartus jį mačiau girtą. Tai būdavo katastrofa, – pasakojo dainininkė. – Būdavo mėtomi pinigai, kildavo muštynės, virsdavo daiktai.

Tuo metu iš šio teigiamo vaikino išlįsdavo velnias.“

Ji pabrėžė, kad po 2005 metais įvykusių skyrybų su F.Kirkorovu bendrauja draugiškai.

2011 metų gruodžio 11-ąją A.Pugačiova ištekėjo už humoristo Maksimo Galkino (42 m.).

Dainininkas Aleksandras Buinovas (69 m.), laidoje prisiminęs, kaip kažkada pats flirtuodavo ir aistringai bučiuodavosi su A.Pugačiova, paaiškino, kodėl jos gyvenime buvo tiek daug vyrų.

„Ala – kūrybingas žmogus, negalintis pakęsti sąstingio, – sakė jis. – Vos tik pajusdavo, kad santykiai pateko į aklavietę, palikdavo vyrą.

O su Maksimu ji pražydo, susilaukė vaikų. Aš jos tokios laimingos nemačiau nė su vienu vyru.“

Parduotų albumų tiražas – 300 milijonų

* A.Pugačiova yra įgijusi choro dirigento specialybę.

* Dainininkė pirmą kartą televizijos ekrane pasirodė 1967 metais – laidoje „Žadintuvas“ atliko dainą „Einu iš kino“.

* 1975-ųjų birželį Bulgarijos festivalyje „Auksinis Orfėjas“ ji laimėjo Didįjį prizą, o daina „Arlekinas“ padėjo pagrindus sėkmingai karjerai.

* A.Pugačiovos albumai parduoti 300 milijonų tiražu.

* Lygiai prieš dešimtmetį atlikėja paskelbė baigianti koncertinę veiklą, tačiau per tą laiką ne kartą dalyvavo pasirodymuose su kolegomis.

Parengė Rūta Peršonytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.