Jennifer Lopez ir Alexo Rodriguezo idilę temdo buvusi erotikos žvaigždė

Buvęs profesionalus beisbolo žaidėjas Alexas Rodriguezas (43 m.) prieš pat pasipiršdamas dainininkei ir aktorei Jennifer Lopez (49 m.) veržėsi dalyvauti sekso orgijoje. Taip tvirtina buvęs „Playboy“ modelis Zoe Gregory (44 m.).

Kalbama, kad J.Lopez nusipelnė geresnio mylimojo nei A.Rodriguezas.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Kalbama, kad J.Lopez nusipelnė geresnio mylimojo nei A.Rodriguezas.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 1, 2019, 3:45 PM

Gašlus tipas, galvojantis vien apie seksą. Taip Z.Gregory apibūdino A.Rodriguezą.

Jungtinės Karalystės leidiniui „The Sun“ buvusi erotikos žvaigždė tvirtino, kad prieš pasipiršdamas J.Lopez Alexas jai siuntinėjo gašlias žinutes ir klausinėjo, kas iš pažįstamų merginų norėtų praleisti naktį su juo ir jo bičiuliu.

Z.Gregory teigė gavusi ir A.Rodriguezo penio nuotrauką. Buvęs britų „Playboy“ modelis piktinosi: „J.Lopez yra nuostabi moteris ir tikrai nenusipelnė tokio sužadėtinio.“

J.Lopez ir A.Rodriguezas susižadėjo Bahamose kovo viduryje. Vyras mylimajai įteikė žiedą su 15 karatų deimantu. Teigiama, kad jis kainavo daugiau nei 800 tūkst. eurų.

Seksualioji Z.Gregory – ne pirmas žmogus, prabilęs apie A.Rodriguezo neištikimybę. Sužadėtinių laimę nutarė apkartinti ir buvęs A.Rodriguezo komandos draugas amerikietis Jose Canseco (54 m.).

„Jennifer nė neįtaria, kad Alexas jai neištikimas su mano buvusia žmona. Vargšelė nenumano, koks jis yra iš tiesų“, – po poros sužadėtuvių rėžė J.Canseco, kuris anksčiau buvo vedęs aktorę Jessicą Canseco (46 m.).

Beisbolininkas tvirtino, kad apie Alexo neištikimybę prašneko tik norėdamas apsaugoti artistę, kurios talentu žavisi, ir pridūrė esąs pasirengęs pasitikrinti melo detektoriumi.

Ar J.Lopez svajonės apie romantiškas vestuves tikrai gali subliūkšti?

Pora susipažino 2016-ųjų pabaigoje vienoje Los Andželo kavinių.

„Paliečiau jo petį ir pradėjome bendrauti“, – pasakojo moteris. Atrodė, kad tris kartus išsiskyrusiai J.Lopez sekasi tramdyti A.Rodriguezą, kurio santuoka su Cynthia Scurtis (46 m.) nutrūko dėl jo neištikimybės.

Ne vienoje kūniškų malonumų įstaigoje, kaip antai Niujorko sekso imperijoje „Hustler“, buvęs beisbolo žaidėjas vadinamas striptizo klubų karaliumi.

Nors kalbų sklinda pačių įvairiausių, J.Lopez nesišalina sužadėtinio. Priešingai – kartu vyksta į savo naujojo filmo kūrimo aikštelę.

Beje, jame J.Lopez įkūnija striptizo šokėją, dirbančią klube „Hustler“.

10-mečius dvynius Emme ir Maxą auginanti aktorė bei dainininkė į savo paskyras socialiniuose tinkluose įkėlė A.Rodriguezo dukterų Ellos (10 m.) ir Natashos (13 m.) nuotraukas, o prie jų parašė: „Šeima.“

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.