Paaiškėjo, ką dabar veikia Ona Kolobovaitė

„Laiminga mama ir žmona“ – taip socialiniuose tinkluose prisistato dainininkė Ona Kolobovaitė (34 m.), šiuo metu gyvenanti Rygoje ir su šešeriais metais jaunesniu mylimuoju atlikėju Davidu Dolidze auginanti dukrą Sofiją.

Nuotr. iš „Instagram“
Nuotr. iš „Instagram“
Nuotr. iš „Instagram“
Nuotr. iš „Instagram“
Nuotr. iš „Instagram“
Nuotr. iš „Instagram“
Daugiau nuotraukų (3)

Matilda Aleksandravičė

Aug 17, 2019, 9:41 AM

Buvo metas, kai O.Kolobovaitė nuolat šmėžavo televizijos ekranuose, koncertuodavo įvairiose scenose, dainavo Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro (LNOBT) ir kitų spektakliuose.

Lietuvos muzikos ir teatro akademijos vokalo specialybės absolventė (doc. Sigutės Stonytės klasė) išgarsėjo 2009 metų pabaigoje, kai dalyvavo LRT muzikiniame konkurse „Triumfo arka“ ir tapo nugalėtoja.

Ji atkreipė Lietuvos dėmesį ne tik angelišku balsu, bet ir konkurse įsižiebusiu meilės romanu su „Triumfo arkos“ vedėju aktoriumi Mariumi Jampolskiu.

Nors įsimylėjėliai kurį laiką slėpė jausmus, juos 2010-ųjų sausį išdavė kelionė į Egiptą. Tuo metu aktorius vis dar buvo vedęs, bet tvirtino, kad žmona Aistė viską žinojo, – esą toks buvo jų susitarimas.

„Tada buvau laisvas žmogus! Šitaip susitarėme su Aiste. Dėl mūsų tarpusavio santykių, dėl sūnaus, kuriam nereikėtų matyti, kaip tėvai pykstasi. O dokumentai... Tai tik buhalterija“, – tąsyk kalbėjo vyras.

Vis dėlto jau 2010-ųjų vasarą Ona ir Marius pasuko skirtingais keliais.

Dar 2008-aisiais O.Kolobovaitė vaidino Ievą LNK seriale „Nekviesta meilė“, o po pergalės „Triumfo arkoje“ dalyvavo daugybėje projektų: 2010-aisiais su šokėju Andriumi Butkumi TV3 konkurse „Šok su manimi II“ (užėmė 6-ąją vietą), 2011-aisiais – LNK muzikiniame šou „Žvaigždžių duetai V“ (pasiekė finalą ir užėmė 4-ąją vietą), vedė Lietuvos vaikų ir moksleivių dainų konkursą „Dainų dainelė“.

Sopranas dainavo Gedimino Gelgoto muzikinėje misterijoje „Musicality Of Life“, koncerte „Pink Floyd – The Wall“ ir kituose.

Tarp dainininkės scenos vaidmenų – ne tik Monika Giedriaus Kuprevičiaus miuzikle „Ugnies medžioklė su varovais“, aktorė ir dainininkė dramos spektaklyje „Meistriškumo pamoka“, Veronika G.Kuprevičiaus miuzikle „Veronika“.

Operos gerbėjai iki šiol prisimena jos valiūkišką grafienę Roziną įsimylėjusį Pažą Wolfgango Amadeaus Mozarto operoje „Figaro vedybos“, jai teko dainuoti Aniną Giuseppe Verdi operoje „Traviata“ LNOBT ir pačią Violetą Klaipėdos muzikinio teatro spektaklyje.

Prieš keletą metų O.Kolobovaitė dingo iš akiračio – kurį laiką siekė operos solistės karjeros Didžiojoje Britanijoje, bet ten nesisekė. Dabar ji įsikūrusi Latvijos sostinėje.

Atlikėja šiemet nustebino gerbėjus – pavasarį socialinio tinklo paskyroje pranešė, kad dar pernai vasarą susilaukė pirmagimės.

O internete atsidūrusi nuotrauka, kurioje dainininkė pozuoja su dukra, daugeliui buvo išties netikėta.

Kaip rašė moteris, mergaitė gimė pernai birželio 11-ąją.

Dukrai artistė davė Sofijos vardą. Išvertus iš graikų kalbos, šis vardas reiškia išmintį.

Džiugią žinią pranešusi O.Kolobovaitė sulaukė daugybės sveikinimų ir pati nuoširdžiai visiems dėkojo už linkėjimus.

O.Kolobovaitės mylimasis ir dukters tėvas – Latvijoje gyvenantis dainininkas ir dainų kūrėjas D.Dolidzė.

Vyras su operos soliste draugauja apie aštuonerius metus.

Juodu ir šiandien bendrą gyvenimą kuria Rygoje, ten muzikos įrašų studijoje „Prime Time Records“ dirba ir D.Dolidzė.

O.Kolobovaitė nepamiršta ir Lietuvos: vasario 14-ąją pasirodė Vilniuje su programa „Ne tik apie meilę“, o rugpjūčio 24-ąją dalyvaus koncerte „Vasaros žvaigždės“, kuris vyks Palangos koncertų salėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.