Solistė prabilo ir apie depresiją

Viktoriją Miškūnaitę (36 m.) muzikos kritikai vadina daugiau nei talentinga, bet nuo šių metų pradžios Lietuvos scenoje ji matoma retai.

V.Miškūnaitė pasakojo E.Žičkui ir apie nesutarimus su teatro vadovybe.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
V.Miškūnaitė pasakojo E.Žičkui ir apie nesutarimus su teatro vadovybe.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-10-18 11:39

„Tai buvo juodžiausia vasara mano gyvenime, kai mąsčiau apie karjeros nutraukimą, emigraciją ir sunkiai galėdavau pakilti iš lovos“, – „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis su Edvardu Žičkumi“ prisipažino operos žvaigždė, prabilusi ir apie depresiją, ir apie naują meilę.

Vasarą V.Miškūnaitė išdrįso paviešinti laišką, kuriame išliejo nuoskaudas dėl nesutarimų su Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro vadovybe.

Neva dėl atsiradusios trinties ji negaunanti vaidmenų, taip pat ir pajamų. O jos du paauglius sūnus vienai auginančiai motinai tiesiog būtinos.

V.Miškūnaitė prasitarė, kad šis atvirumas jai kainavo brangiai. Solistė sakė, kad yra taikus žmogus, todėl nori su visais palaikyti draugiškus santykius. Vis dėlto viešėdama žurnalisto E.Žičkaus studijoje ji net keliskart sunkiai tvardė emocijas.

„Tiek daug atidavus teatrui ir liaupsių sulaukiant užsienyje, namuose pasijusti nereikalingai dėl užkulisinių dalykų skaudu“, – kalbėjo operos žvaigždė.

Tačiau laidoje netrūks ir juoko, ir itin asmeniško pasakojimo apie jausmus, santykius, šeimą.

„Visada svajojau ištekėti“, – prisipažino V.Miškūnaitė, kurios rankos tuoktuvių žiedas iki šiol taip ir nepapuošė.

Įsimylėjo ji anksti. Į širdį krito vyresnis jos muzikos mokytojas. Aistringas romanas virto didžiule meile, iš kurios gimė du sūnūs.

Bet šiems santykiams buvo lemta nutrūkti. Tai – pačios moters sprendimas. Nelengvas, sunkus, bet ilgai ir gerai apgalvotas.

„Tebetikiu, kad ištekėsiu, nes noriu būti šeimos moterimi“, – kalbėjo operos solistė ir netikėtai prisipažino širdyje jau puoselėjanti naujus jausmus. 

„Lietuvos ryto“ TV, spalio 18 d. 21 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.