Naujas „Ne spaudai“ sezonas: į politinius įvykius žvelgs kritiškai, skaidriai ir su gero humoro doze

Politinių aktualijų laida „Ne spaudai“ pradeda naują sezoną. Jau nuo rugsėjo 21 d., kiekvieną antradienį, 14 val. tiesiogiai naujienų portale lrytas.lt, o vėliau, 16 val. 30 min. per  „Lietuvos ryto“ televiziją. 

Vytautas Bruveris (kairėje)  ir Tadas Ignatavičius.<br>V.Skaraičio nuotr.
Vytautas Bruveris (kairėje)  ir Tadas Ignatavičius.<br>V.Skaraičio nuotr.
Vytautas Bruveris (kairėje) ir Tadas Ignatavičius.<br>V.Skaraičio nuotr.
Vytautas Bruveris (kairėje) ir Tadas Ignatavičius.<br>V.Skaraičio nuotr.
Tadas Ignatavičius (kairėje) ir Vytautas Bruveris.<br>V.Skaraičio nuotr.
Tadas Ignatavičius (kairėje) ir Vytautas Bruveris.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 20, 2021, 8:00 PM

Itin pamėgta žiūrovų kassavaitinė diskusijų laida su šalies politikos grandais, kuriose neretai išryškėja ne spaudai skirtos aktualijų detalės. Laidos autoriai ir vedėjai, dienraščio „Lietuvos rytas“ ir portalo lrytas.lt žurnalistai, politikos apžvalgininkai Vytautas Bruveris ir Tadas Ignatavičius tikina, kad kiekvieną antradienį transliuojamose laidose žiūrovų lauks įnirtingi, kritišką ir skaidrų požiūrį išlaikantys pokalbiai apie politiką Lietuvoje.

Pirmoje naujojo sezono laidoje vedėjai kalbėsis su buvusiais premjerais, kuriems anksčiau teko susidurti su krizėmis, taip pat kaip dabartinei Ingridos Šimonytės Vyriausybei sekasi valdyti dabartines krizes. Aiškinsis, kiek pamatuoti buvusio konservatorių lyderio Andriaus Kubiliaus pasvarstymai, kad dabartinė Vyriausybė gali valdyti dvi kadencijas.

„Buvusi garsi konservatorių politikė Elvyra Kunevičienė, kažkada ištarusi garsiąją frazę, jog konservatoriai į valdžią ateina šimtmečiams, gerokai apsijuokė. Gal todėl Andriaus Kubiliaus prognozės jau daug atsargesnės. Bet ar ne pernelyg optimistinės? Kas apskritai mūsų laukia naujajame politiniame sezone“, – pirmosios šį sezoną „Ne spaudai“ laidos temą pristatė Tadas Ignatavičius.

Pasak žurnalisto, ir kitose laidose jis kartu su kolega Vytautu Bruveriu mėgins į šalies politinius įvykius bei politikos virtuvę žvelgti ne tik kritiškai bei skaidriai, bet ir su gero humoro doze.

„Dažniausiai savo laidose nebandome spausti pašnekovų į kampą, priešingai – stengiamės leisti jiems pasijusti lyg kalbėtų savo virtuvėje su artimaisiais ar gerais bičiuliais. Kartais politikų atvirumas maloniai nustebina, nors dar labiau norėtųsi, kad žiūrovai išgirstų ir tai, kas kalbama jau išjungus televizijos kameras“, – pripažįsta T.Ignatavičius.

Tiesa, „Ne spaudai“ – ne gyvenimo būdo laida, kur pašnekovams dažniausiai užduodami patogūs ar iš anksto suderinti klausimai. „Politikams tikrai nepataikausime. Nemanau, kad jie to tikisi. Esame kandūs ir šlovę už suvaldytas ar nesuvaldytas krizes, priimtus sprendimus politikams dalysime pagal nuopelnus“, – juokėsi ištikimų žiūrovų auditoriją prisijaukinusios laidos vedėjas.

Pirmoji sezono laida jau rytoj, antradienį, 14 val. tiesiogiai per lrytas.lt.
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.